Általános szekciófejléc
Személyszállítási üzletág

Személyszállítási üzletág

"A Nyugat-Dunántúlon és Kelet-Ausztriában a közösségi közlekedés iránti keresletet erősítse a hivatás- és turisztikai célú forgalom ösztönzésével, a régióban utazók igényeihez illeszkedő minőségi személyszállítás biztosításával” - ez a GYSEV személyszállításának küldetése.

Ennek kulcseszközei a folyamatos termékfejlesztés, vonzó és színes termékpaletta, a hatékony kommunikáció, illetve a magas minőségű közlekedési szolgáltatások nyújtása az egyre nagyobb utasforgalom elérése érdekében. A GYSEV a régió közlekedésében egyfajta katalizátor szerepet tölt be, amelynek elengedhetetlen velejárója a közlekedési ágak közötti átjárás megteremtése, komplex szolgáltatások révén.

Az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.-vel szoros együttműködésben dolgoztunk 2015-ben is, közös pénztárban szolgáljuk ki az utasokat Körmend intermodális állomáson, közös információs pontok működnek a nagyobb vasút- és autóbusz-állomásokon, az utastájékoztató felületeken kölcsönösen elérhetők a vasúti és közúti menetrendi adatok.

Az előző évben bevezetett a kombinált közlekedési ajánlatok tovább bővültek, jelenleg 2 kombinált bérletet, 4 egész évben elérhető, és 4 rendezvényhez kapcsolódó kombinált jegyet kínálunk utasaink részére.

A GYSEV személyszállításának stratégiai célkitűzése, hogy a Nyugat-Dunántúl és a határon átnyúló ausztriai vonalak mentén regionális jelentőségű, vezető szerepet betöltő személyszállító társaság jöjjön létre. A régió vasúti közlekedésében kiemelt szerepet játszik a GYSEV, amely több mint két évtizede (1994 óta) tagja a Bécs központú, Keleti Régió Közlekedési Szövetségnek (VOR). Kiszolgálja a burgenlandi lakosok ingázó forgalmát és bekapcsolja Sopront a Bécs irányú, órás ütemes közlekedésbe, illetve jelentős regionális szerepkört lát el Szombathely térségében.

A régió személyszállítása tekintetében kiemelt feladat, hogy a régióközpontokba való eljutást igazi, elővárosi forgalommal, azaz ütemes menetrenddel, a hivatásforgalmat jól kiszolgáló menetrenddel és eszközökkel valósítsa meg a társaság.

2015-ben a Sopron – Szombathely – Szentgotthárd viszonylat mellett már a Sopron – Győr vonalon is találkozhattak az utasok az új FLIRT motorvonatainkkal.

Az utazásaikhoz a vasutat választok számának növekedését a kedvezőbb menetrendi kínálat, a kombinált bérletek bevezetése és a komfortérzet növelése érdekében tett lépések, az utazás közbeni utastájékoztató rendszer bevezetése, kerékpártárolók építése eredményezte.

A szolgáltatási színvonal emelése érdekében ingyenes mobil internetezési lehetőséget biztosítunk utasainknak a nagyobb állomásainkon, az IC-kocsikban, és a motorvonatokon. Sopron és Szombathely állomáson parkolóhelyeket biztosítunk utasainknak.

Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: