A Pályavasúti információk menüpont tartalmát a Hálózat-hozzáférési Szerződéssel, vagy a Kapacitásfoglalási Keretszerződéssel rendelkező ügyfeleink - a kapott felhasználónévvel történő bejelentkezés után - tekinthetik meg! 

Kapcsolatfelvétel:

palyavasut [at] gysev [dot] hu

A Hálózati Üzletszabályzatban hivatkozott utasítások
 

Koordinációs tevékenység

A vasúti közlekedésről szóló 2005. évi CLXXXIII. törvény 11/D. §-ban meghatározott koordinációs tevékenységet a GYSEV Zrt. Pályavasúti Üzletága a koordinációs iránymutatások alapján végzi.

A koordinációs iránymutatásokat a koordinációs tevékenységben résztvevő felek 2022.02.28-i hatállyal módosították. A dokumentumban a módosított szövegrészeket piros betűszín jelöli.

 

A 2021 évi konzultáción bemutatott prezentáció és a 2021 évi koordinációs tevékenységről készült összefoglaló az alábbi linkekről tölthetők le.

 

 

 


 

Tájékoztatók

Az utastájékoztató berendezésekre vonatkozó információk (Bizottság 2017/2177 végrehajtási rendelet 4. cikk (2) bekezdés) az alábbi linkről tölthetők le.

Vágányzári tervek

A GYSEV Zrt. a Bizottság 2017/2075 felhatalmazáson alapuló határozatában a kapacitáskorlátozások meghirdetésével kapcsolatban előírt információkat, valamint az ezen határozat végrehajtásához szükséges rendelkezéseket tartalmazó, a vasúti pályahálózathoz történő nyílt hozzáférés részletes szabályairól szóló 55/2015. (IX.30.) NFM rendelet szerinti vágányzárakkal kapcsolatos információkat menetrendi időszakonként teszi közzé.