A Győrkőcfesztivál neve mára már mindenki számára ismerősen cseng. A rendezvény idén immár 16. alkalommal kerül megszervezésre, melynek keretein belül ezúttal 2023. június 30. és július 2. között várja kicsiket és nagyokat egyaránt izgalmas programokkal a négy folyó városa.

A mottó ezúttal is „10 helyszínen 1000 program, zsebpénz nem kell, mert ingyen van”, amelynek megfelelően természetesen a fesztivál minden Győrbe látogató, Győrkőckarszalagot kiváltó 14 év alatti gyermek számára ingyenes. És hogy mit tud még ez a karszalag? A GYSEV Zrt. utazási kedvezményt biztosítva rendhagyó módon idén is lehetővé teszi, hogy az eseményen résztvevő gyerekek karszalagjuk felmutatásával díjmentesen utazhassanak haza, ezzel is hozzájárulva a fesztivál sikereihez.

Győrkőcfesztivál karszalag
Győrkőckarkötő

A rendezvény minden programjára ingyenes belépést biztosító karszalagot a Győrkőcfesztivál ideje alatt működő információs, karszalagosztó pontokon vehetik fel az érdeklődők.

További információk a fesztiválról, valamint a díjmentes utazás feltételeiről a rendezvény honlapján, és az "Egyéb kedvezmények" menüpont alatt olvashatók: