2022. november 25.
Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy az osztrák VIDA szakszervezet november 28. hétfőn 0 órától 24 óráig sztrájkot helyezett kilátásba.
2022. november 25.
A GYSEV Zrt. 2022. november 27. – 2022. december 24. között 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról (megállóhelyről) Sopron, Szombathely és Győr állomásokra, az adventi vásárokba utazók részére.
2022. november 15.
Biztonságosabb lesz az utazás a Sopron – Szombathely – Szentgotthárd vasútvonalon: a GYSEV Zrt. sikeresen lezárta az ETCS L2 vonatbefolyásoló berendezés kiépítését. A 110 kilométeres szakaszon mostantól a vonatbefolyásoló rendszer folyamatosan figyeli és szükség esetén szabályozza a közlekedő vonatok sebességét, illetve teljes mértékben kizárja a vonat-utoléréses baleseti helyzeteket.
2022. november 11.
Két új, kiszélesített és akadálymentesített, modern utasperont adtak át Fertőszentmiklós állomáson. Az utasok kényelméről új peronbútorzat, esőbeálló, és újonnan kialakított vizuális utastájékoztató rendszer is gondoskodik.
2022. november 10.
Új koncepció a zöld-sárga vasúttársaságnál: a felújított állomások homlokzatán világító „Vasútállomás” felirat és GYSEV logó fogadja az utazóközönséget.
2022. október 27.
Ünnepi közlekedési rend lép életbe október 30-án és 31-én, november 1-jén pedig vasárnapi rend lesz érvényben. November 2-től ismét a megszokott rend szerint közlekednek a vonatok.
2022. október 26.
Két Vas megyei vasútállomás teljes felújítását is elvégezte az elmúlt időszakban a GYSEV: Répcelakon és Porpácon is modern körülmények várják az utasokat. A vasúttársaság saját forrásokból végezte el a munkálatokat, amelyek részeként az állomásépületek mellett üzemi épületek is megújultak.
2022. október 24.
Jelentősen javulhat a távolsági vasúti közlekedés színvonala a Szombathely-Budapest, illetve a Sopron - Budapest viszonylatokban. A GYSEV InterCity közlekedésre alkalmas villamos motorvonatok beszerzését tervezi, a feltételes közbeszerzési eljárást elindította a vasúttársaság. Az InterCity-motorvonatok a lehető legmagasabb szintű komfortot kínálják az utasoknak, üzemeltetésük gazdaságosabb, közlekedtetésük pedig egyszerűbb a hagyományos, mozdony plusz kocsi típusú szerelvényekhez képest.
2022. október 13.
Csatlakozz hozzánk! Legyél te is múzeumvasutas, a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasúton!
2022. október 12.
Három asztali számítógéppel támogatja a Soproni Gyógyközpont Ifjúságpszichiátriai részlegét a GYSEV Zrt. Az egészségügyi intézményben a megnövekedett feladatok ellátásához használják a computereket.