Fejléc webshop
Tudnivalók

Tudnivalók a webáruház használatáról

 

Megrendelés menete

  • A megvásárolni kívánt terméket helyezze a Kosárba.
  • Ha nem kíván további terméket vásárolni, kattintson a „Kosár” gombra, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. Az adott termék neve melletti Eltávolítás gombra kattintva törölheti a Kosárból a terméket. Ha módosítja a megvásárolni kívánt mennyiséget, a mennyiség módosítását követően kattintson a Kosár frissítése gombra. Amennyiben a kosár oldalon látható termékek és mennyiségük megfelel rendelési szándékának, kattintson az Adategyeztetés feliratú gombra.
  • Ha jelenleg nincs még bejelentkezve a rendszerbe, de rendelkezik korábban létrehozott felhasználói fiókkal, adja meg belépési nevét és jelszavát és kattintson a Belépés és továbblépés az adategyeztetéshez" gombra, vagy amennyiben nem rendelkezik felhasználói fiókkal, adja meg kétszer e-mail címét, hogy a vásárlási folyamat során a rendszer majd létrehozhassa felhasználói fiókját és kattintson a "Fiók létrehozása és továbblépés az adategyeztetéshez" gombra.
  • Az Adategyeztetés oldalon adhatja meg a számlázási és kapcsolattartási adatokat. Kattintson a Folytatás a következő lépéssel feliratú gombra.
  • Válassza ki azt a Pick Pack Pontot, vagy belföldi GYSEV Személypénztárat, ahol át szeretné venni a rendelését, majd kattintson a Folytatás a következő lépéssel feliratú gombra.
  • Tekintse át rendelését, válassza ki a fizetési módot, valamint kérjük, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, illetve az Adatvédelmi Nyilatkozatot és egy jelölőnégyzet bejelölésével jelezze, hogy megismerte és elfogadja azok tartalmát.
  • Megrendelés gombra kattintva véglegesítheti megrendelését.
  • Amennyiben online bankkártyás fizetést választott, a rendszer átirányítja a fizetési szolgáltató honlapjára, ahol elvégezheti a fizetést bankkártyaadatainak megadásával. Ne zárja be a böngészőt, amíg a sikeres fizetés után az OTP vissza nem irányítja a GYSEV Zrt. honlapjára.
  • A megrendelés elküldését követően a megadott e-mail címre visszaigazolást kap a megrendelés rendszerünkbe történő beérkezéséről.
  • Amennyiben online fizetést választott és a fizetés sikertelen, abban az esetben a vásárlási folyamatot meg kell ismételnie és sikeresen kifizetni a rendelést vagy utánvétes fizetésmódot választani, mivel rendelését a rendszer sikertelen fizetés esetén sikertelen állapotban tárolja el, az nem kerül teljesítésre.

Fizetési információk

A fizetés történhet utánvéttel vagy online bankkártyás fizetéssel.

A bankkártyás fizetést az OTP Bank biztosítja. A fizetés történhet MasterCard, Maestro, Visa, Electron és American Express típusú bankkártyákkal. A fizetés sikerességéről a bank értesíti a webáruházat. A sikeres fizetés lezárulta után a megrendelés adatai a "Vásárlásaim” menüpontban tekinthetők át.

Utánvételes fizetés esetén személyesen, készpénzzel (vagy amennyiben a kiválasztott Pick Pack Ponton erre lehetőség van, akkor bankkártyával) fizethet az Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton. Belföldi GYSEV Személypénztárakban készpénzzel és bankkártyával is fizethet (kivéve Sopron Utascentrumot, ahol csak készpénzzel).

Szállítás

A Webáruházban megrendelt termékeket Személypénztárakban, vagy Pick Pack Pontokon lehet átvenni. A Pick Pack Pontok Relay és Inmedio hírlapüzletek, OMV, Avanti és Avia benzinkutak, Playmax, Playersroom és Sportfactory boltok. Bővebb információt a www.pickapackpont.hu weboldalon talál.

A vásárló a vásárlási folyamat során egy legördülő listából választhatja ki, hogy a rendelkezésre álló Pick Pack Pontok melyikében kívánja átvenni a megvásárolt termékeket. 

A vásárló a vásárlási folyamat során egy legördülő listából választhat, hogy melyik személypénztárban kívánja átvenni a megvásárolt terméket. A csomag a személypénztárba történő érkezéstől számított 7 naptári napon belül, a meghirdetett pénztári nyitvatartási időben vehető át a kiválasztott állomás pénztárában.
A vásárló a visszaigazolás kinyomtatott példányával, vagy a rendelés azonosító számának megadásával veheti át a küldeményt az emailes értesítést követő 7 naptári napon belül. Ha a csomagot nem a vásárló/megrendelő veszi át, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás szükséges, melyet a Személypénztárban szolgálatot teljesítő munkavállalónak a vásárló megbízottja köteles bemutatni.

Az GYSEV Zrt. Webáruháza által forgalmazott, raktáron lévő termékekre vonatkozó megrendelések szállítási határideje 1-10 munkanap.

Szállítási díj

Csomag súlya

Csomagolási és szállítási költség

 Pick Pack Pont esetén

Csomagolási és szállítási költség

GYSEV Belföldi Személypénztári átvétel esetén

0-3 kg

1470

400

3-10 kg

1530

400

10-15 kg

1590

400

15-20 kg

1660

400

Elállás

A megrendelés leadását követően a szerződés, annak teljesítéséig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre elektronikus levélben van lehetőség, a webaruhaz [kukac] gysev.hu emailcímen.

A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Kézhezvételnek személyes átvételnél az átvételt igazoló dokumentum kiállításának időpontját értjük. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. Elállás esetén a terméket sértetlen – külső sérelmi nyomoktól mentes – állapotban a megrendelő nevének feltüntetésével saját költségén kell visszaküldeni az GYSEV Zrt. Webáruház 9400 Sopron, Mátyás király u. 19. szám alatti címére.

Csere, észrevételek

A GYSEV Zrt. a megrendelt termékekre a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159 § (1) szabályai szerint szavatosságot vállal. Hibás teljesítés esetén kifogásáról kérjük, a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa társaságunkat. Hibás teljesítés esetén a megrendelését a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159 § (2) - ben meghatározott szavatossági sorrend szerint járunk el: elsősorban csereterméket biztosítunk, ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Nem rendeltetésszerű használatból, tárolásból szállításból eredő hibákért garanciát vállalni nem tudunk.

Észrevételeit a webaruhaz [kukac] gysev.hu emailcímre küldheti el.

Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: