2023. évben újra elérhető a GYSEV Zrt. és a Túrabirodalom közös tekergő túra élményprogramja, mely a környezettudatosság és az élményközpontúság jegyében született. Több helyszínen és időpontban, izgalmas kerékpártúrák keretein belül várják a szervezők a kalandvágyó túrázókat.

Tekergő_Venvidék_Őrség

Az együttműködés keretein belül két túraútvonal közül választhatnak az érdeklődők:

  • Venvidéki tekergőjegy váltásával a Vendvidék, valamint a szlovén Rábavidék értékeit ismerhetik meg a kirándulók. A túra során tapasztalt túravezető segítségével az erdők ölelésében megbúvó, igazi különlegességnek számító Hársas-tavat fedezik majd fel, ezt követően a Tarkabarka Tanyára, illetve Kétvölgyre tekernek, majd pedig az apátistvánfalvai Határőr Múzeumban is látogatást tesznek a túrázók. Rengeteg izgalmas élményt, látnivalót, érdekességet kínál tehát ez az élményprogram.
  • Az Őrségi tekergőjegy keretein belül pedig az Őrség szívébe, Szalafőre kalauzolják a szervezők az érdeklődőket, ahol a rengeteg élmény mellett varázslatos természeti környezet, tökmagolajütés, finom őrségi ételek, és egyéb érdekességek is várják majd a kerékpározókat.

Kiegészítő információk:

A jegyekről, illetve a részletes programleírásokról az alábbi linkeken lehet tájékozódni:

Kellemes tekerést kíván a Túrabirodalom és a GYSEV Zrt.!