Három asztali számítógéppel támogatja a Soproni Gyógyközpont Ifjúságpszichiátriai részlegét a GYSEV Zrt. Az egészségügyi intézményben a megnövekedett feladatok ellátásához használják a computereket.

A kórház betegforgalmi adataiból jól látszik, hogy a COVID-járvány lefutását követően ugrásszerűen megnőtt a pszichiátriai gondozást igénylő fiatalok száma. A Soproni Gyógyközpont Ifjúságpszichiátriai részlege több megye betegellátását biztosítja, emiatt jelentősen növelték a fekvőbeteg ágyak számát.

A megnövekedett feladatok ellátásához a megfelelő szakember gárda és terápiás háttér rendelkezésre állt. Az ifjúságpszichiátriai részleg folyamatosan fogadja az adományokat, jelen esetben a vasúttársaság felajánlását. A GYSEV informatikai szakemberei három asztali számítógépet állítottak össze, ezeken dolgozhatnak a jövőben az egészségügyi intézmény munkatársai.

A vasúttársaság adományát a GYSEV Zrt. elnök-vezérigazgatója, Kövesdi Szilárd adta át az osztály munkatársainak, Dr. Csanálosi Dóra főorvosnak és Payrits Mariann klinikai szakpszichológusnak.

Dr. Csanálosi Dóra főorvos és Payrits Mariann klinikai szakpszichológus
Számítógépeket adományoz a GYSEV Zrt. a Soproni Gyógyközpontnak