Magyar Vöröskereszt köszönetet mondott segítőkész munkatársainknak és a GYSEV-nek, mint véradásszervezőnek. Vasúttársaságunk tavaly háromszor szervezett véradást, illetve külön volt egy alkalom, amikor a Hotel Sopronban várták a véradókat.

 

A Magyar Vöröskereszt adatai szerint tavaly 261-en adtak vért a GYSEV Cégcsoport részéről.

Véradás_kép_fekvő

 

A Magyar Vöröskereszt köszönő levelében így fogalmaz:

Jelen levelünkkel köszönetünket kívánjuk kifejezni mindazoknak a társadalmi tisztségviselőknek, Önkénteseknek, akik munkájukkal hozzájárultak eredményeinkhez, valamint köszönjük a helyi támogatóknak, önkormányzatoknak, hogy támogatásukkal segítették a véradó eseményeinket.

Bízom abban, hogy továbbra is eredményesen, hatékonyan tudunk együttműködni.

Kívánok Önnek és a véradás szervezésében résztvevő minden önkéntes közreműködőnek további sok sikert az élet minden területén.

Véradás_kép_Vöröskereszt Köszönetnyilvánítás, Magyar Vöröskereszt: Tisztelt Területi Véradószervező! Ott kezdődik a nagy emberség, hoogy az ember észreveszi, hogy mások is élnek a földön őkívüle, és amit tesz, úgy teszi, hogy nemcsak magára gondol, hanem másokra is. /Szabó Magda/ A Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetének legfontosabb alaptevékenysége a véradásszervezés, amely évtizedek óta országosan kiemelkedő helyet foglal el. Győr-Moson-Sopron Megye 2021 évre 26 710 fő Donort tervezett, a terv 106.796 28.505 fő véradószámmal teljesült. Az elmúlt esztendőben bekövetkezett világjárvány az élet számos területén addig nem tapasztalt változásokat hozott, ezúton köszönjük, hogy ebben a nehéz helyzetben is segítették a betegek gyógyulását! 2021. évben 300 fő tervezett véradószámból, az Önök Véradóhelyszínén 261 fő jelent meg.

 

A GYSEV-es véradások szervezője, Borosné Vártok Eszter munkatársunk így nyilatkozott: „Szeretném megköszönni a véradóknak ezt a szép eredményt! Nagy öröm számomra, hogy ilyen komoly segítséget tudtunk nyújtani a tavalyi évben is, sőt, 2022. év elején már lebonyolítottunk egy újabb sikeres véradást. Külön köszönet azoknak a kollégáknak, akik a véradások helyszínén a terem átrendezésénél, összepakolásánál is segítséget nyújtanak.