Hasznosítandó terület leírása

A bérbeadás útján történő hasznosításra kijelölt – a helyszínrajzon pirossal kiemelt, bekeretezett – terület a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. tulajdonát képező, Csorna 2792/4 hrsz-ú ingatlanon található, a 4 lakásos lakóépület bejáratától jobbra. Az ingatlanból hasznosításra ajánlott terület nagysága mintegy 450 m2.

A terület Csorna, Köztársaság utca 4. szám alatti lakóépület udvarán keresztül közelíthető meg, szilárd burkolatú úton.  A hasznosításra kínált terület hosszú ideje műveletlen, közműellátottsággal nem rendelkező, udvar felé nyitott 3 oldalról bekerített.

Főbb szerződéses feltételek

A bérbevétel szándékot a GYSEV Zrt. felé benyújtandó ajánlatkérésben szükséges jelezni, a tervezett hasznosítás módjának és a bérlet időtartamának (határozott/határozatlan) megjelölésével. Az ajánlatkérés fogadását követően a GYSEV Zrt. bérbeadási ajánlatot ad. A bérleti díj mértéke és a bérleti szerződés alapvető feltételei az ajánlatban kerülnek meghatározásra. Szerződéskötést követően a birtokba adás feltétele 3 havi (bruttó) bérleti díjnak megfelelő összegű kaució megfizetése.

Bővebb információ és ajánlatkérés:

A felújításra és ezzel együtt a Bérbevételre irányuló ajánlatkérés benyújtási határideje 2022.01.31., az alábbi címre:

Bérbevételre irányuló ajánlatkérés benyújtható az alábbi címre:

GYSEV Zrt. Pályavasút Üzletág

Ingatlangazdálkodás

9400 Sopron, Mátyás király u. 19.sz.

Információ kérhető:

Papp Tünde Aranka

Ingatlangazdálkodási szakelőadó

+36 30/264 40 15

tpapp [at] gysev [dot] hu