Menetrendek

Aktuális menetrend

Érvényesség:
-

Jelmagyarázat és közlekedési naptár

Jelmagyarázat és közlekedési naptár 2020-2021. évi, továbbá a 2021-2022 évi menetrendi időszakokra

Közlekedési információk

Tervezett

Módosított kiindulási, illetve célállomással közlekednek a Budapest – Győr – Szombathely/Sopron viszonylatú InterCity vonatok 2021.11.17. és 12.11. között

Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy Ferencváros és Budapest-Kelenföld állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt november 17. és december 11. között a Budapest – Győr – Szombathely/Sopron viszonylatú InterCity vonatok Budapest-Keleti helyett Budapest-Déli kiindulási, illetve célállomással közlekednek, kivéve az IC 919 sz. vonatot (Szentgotthárd ind. 5:01, Szombathely ind. 5:52), mely csak Budapest-Kelenföld állomásig közlekedik.

Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy a vasárnapi napokon közlekedő, Szombathelyről 15:05-kor induló, Celldömölk – Győrön át Budapestre közlekedő 19203 sz. vonat útvonala is Budapest-Kelenföld állomásig rövidül a vágányzár ideje alatt.

A módosított kiindulási, illetve célállomás szerinti közlekedés részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi hirdetményeken érhető el.
 

Érvényes:
  • -
Információ

Covid infó a GYSEV Zrt. vonalhálózatát érintő belföldi és nemzetközi személyszállító vonatok közlekedésével kapcsolatban

FRISSÍTVE 2021.12.03-án

Kedves utasaink!
A kormány döntésének megfelelően újra maszkviselési kötelezettség lép életbe a tömegközlekedésben. 2021. november 1-től  a hatodik életévét be nem töltött kiskorú, valamint értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve autizmus spektrumzavarral élő személy kivételével mindenkinek kötelező a vonatokon, valamint az állomások és megállóhelyek zárt és nyitott területein az orr és a száj előírás szerinti maszkkal történő eltakarása.

A maszkhasználatra vonatkozó előírásokat be nem tartó személy az utazásból kizárható és 8000 Ft pótdíj megfizetésére kötelezhető.

Egészségünk védelme érdekében kérjük Önöket, hogy az előírásokat betartani szíveskedjenek!

 

Ausztriában a tömegközlekedési eszközökön, valamint az állomások és megállóhelyek teljes területén kötelező a szájat és orrot eltakaró FFP2 maszk viselése. A rendelkezés érvényes a Sopronból, Fertőszentmiklósról és Szentgotthárdról Ausztriába közlekedő vonatok esetében is.

Az Ausztriába történő beutazáshoz további információ, valamint az aktuális szabályozás a Konzuli szolgálat honlapján érhető el: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria

A Szlovák Köztársaság kormányának döntése alapján további intézkedésig minden, a Szlovák Köztársaságba külföldről beérkező nemzetközi vonatot rendőrségi ellenőrzésnek vetnek alá a Covid-Delta variáns terjedésének megelőzése, hatásainak csökkentése céljából. Az ellenőrzés során az országba történő belépés feltételeit vizsgálják.

Kérjük utasainkat, hogy a gördülékeny ellenőrzés érdekében a Szlovák Köztársaságba való belépés előtt készítsék elő a Szlovákia területére való beutazáshoz vagy átutazáshoz szükséges dokumentumokat.

A Szlovákiába történő beutazáshoz további információ, valamint az aktuális szabályozás a Konzuli szolgálat honlapján érhető el: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?szlovakia