Menetrendek

Aktuális menetrend

Érvényesség:
-

Korábbi menetrend

Érvényesség:
-

Jelmagyarázat és közlekedési naptár

Jelmagyarázat és közlekedési naptár a 2021-2022 évi menetrendi időszakra

Közlekedési információk

Információ

Covid infó a GYSEV Zrt. vonalhálózatát érintő belföldi és nemzetközi személyszállító vonatok közlekedésével kapcsolatban

FRISSÍTVE 2021.12.03-án

Kedves utasaink!
A kormány döntésének megfelelően újra maszkviselési kötelezettség lép életbe a tömegközlekedésben. 2021. november 1-től  a hatodik életévét be nem töltött kiskorú, valamint értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve autizmus spektrumzavarral élő személy kivételével mindenkinek kötelező a vonatokon, valamint az állomások és megállóhelyek zárt és nyitott területein az orr és a száj előírás szerinti maszkkal történő eltakarása.

A maszkhasználatra vonatkozó előírásokat be nem tartó személy az utazásból kizárható és 8000 Ft pótdíj megfizetésére kötelezhető.

Egészségünk védelme érdekében kérjük Önöket, hogy az előírásokat betartani szíveskedjenek!

 

Ausztriában a tömegközlekedési eszközökön, valamint az állomások és megállóhelyek teljes területén kötelező a szájat és orrot eltakaró FFP2 maszk viselése. A rendelkezés érvényes a Sopronból, Fertőszentmiklósról és Szentgotthárdról Ausztriába közlekedő vonatok esetében is.

Az Ausztriába történő beutazáshoz további információ, valamint az aktuális szabályozás a Konzuli szolgálat honlapján érhető el: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria

A Szlovák Köztársaság kormányának döntése alapján további intézkedésig minden, a Szlovák Köztársaságba külföldről beérkező nemzetközi vonatot rendőrségi ellenőrzésnek vetnek alá a Covid-19 betegség terjedésének megelőzése, hatásainak csökkentése céljából. Az ellenőrzés során az országba történő belépés feltételeit vizsgálják.

Kérjük utasainkat, hogy a gördülékeny ellenőrzés érdekében a Szlovák Köztársaságba való belépés előtt készítsék elő a Szlovákia területére való beutazáshoz vagy átutazáshoz szükséges dokumentumokat.

A Szlovákiába történő beutazáshoz további információ, valamint az aktuális szabályozás a Konzuli szolgálat honlapján érhető el: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?szlovakia

 

Rendkívüli

2022.01.09-től vonatpótló autóbuszok közlekednek Rajka és Bratislava-Petržalka között

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy koronavírus okozta nehézségek miatt 2022. január 9-től (vasárnap) előreláthatóan 2022. január végéig minden Hegyeshalom - Rajka - Bratislava-Petržalka (és vissza) viszonylatú vonat helyett vonatpótló autóbusz közlekedik a Rajka - Bratislava-Petržalka szakaszon.
A vonatpótló autóbuszok a vonatok menetrend szerinti indulási idejében indulnak Rajka, illetve Bratislava-Petržalka vasútállomás előtti térről, azonban a közúti közlekedés miatt érkezéskor kb. 10 perces késések is előfordulhatnak.

Bővebb tájékoztatás az alábbi hirdetményeken olvasható.

Az okozott kellemetlenségek miatt türelmüket és megértésüket kérjük!