Bérelhető területrészek leírása:

A bérbeadás útján hasznosításra kijelölt területrészek a Sopron, belterület, 297+80 és 295+10 sz. vasúti szelvények mellett, a Magyar Állam tulajdonát képező és a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. vagyonkezelésében lévő, 3287/30 hrsz-ú, „kivett beépítetlen terület” megnevezésű ingatlanon találhatóak, az ingatlanon húzódó öntöde vágány és az Ágfalvi út között.

A burkolatlan felületű, közvetlen közúti kapcsolattal rendelkező, részben bekerített területrészeken közüzemi csatlakozás nincs. A 3287/30 hrsz-ú ingatlan Ágfalvi út felőli oldala rézsűs, meredek. Az ingatlanból hasznosításra kijelölt terület nagysága nagyságrendileg 7500 m2.
 

Helyszínrajz
Helyszínfotó

Szerződési feltételek

A bérbevétel szándékot a GYSEV Zrt. felé benyújtandó ajánlatkérésben szükséges jelezni, a bérlet időtartamának (határozott/határozatlan) és céljának megjelölésével. Az ajánlatkérés fogadását követően a GYSEV Zrt. bérbeadási ajánlatot ad. A bérleti díj mértéke és a bérleti szerződés alapvető feltételei az ajánlatban kerülnek meghatározásra. Szerződéskötést követően a birtokba adás feltétele 3 havi (bruttó) bérleti díjnak megfelelő összegű kaució megfizetése.​​​​​​​

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Bérbevételre irányuló ajánlatkérés benyújtható az alábbi címre:

GYSEV Zrt. Pályavasút Üzletág

Ingatlangazdálkodás

9400 Sopron, Mátyás király u. 19.

Információ kérhető:

vass [dot] laszlo [at] gysev [dot] hu

+36 99/577-196