Menetrendek

Aktuális menetrend

Érvényesség:
-

Korábbi menetrend

Érvényesség:
-

Jelmagyarázat és közlekedési naptár

Jelmagyarázat és közlekedési naptár a 2021-2022 évi menetrendi időszakra

Közlekedési információk

Tervezett

Vágányzári menetrend a Nagykanizsa – Pécs vasútvonalon 2022.09.12-től 09.30-ig

Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén 2022. szeptember 12-től szeptember 30-ig a Nagykanizsa – Pécs vasútvonalon a vonatok vágányzári menetrend szerint közlekednek. A Szombathelytől Pécsig (és vissza) közlekedő Pannónia InterRégió vonatok helyett Darány és Szigetvár állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.
A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi hirdetményeken érhető el.

Érvényes:
  • -
Tervezett

Vágányzári menetrend a Nagykanizsa – Pécs vasútvonalon 2022.10.01-től 10.07-ig

Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén 2022. október 1-től október 7-ig a Nagykanizsa – Pécs vasútvonalon a vonatok vágányzári menetrend szerint közlekednek. A Szombathelytől Pécsig (és vissza) közlekedő Pannónia InterRégió vonatok helyett Szentlőrinc és Pécs állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.
A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi hirdetményeken érhető el.

Érvényes:
  • -
Tervezett

Vágányzári menetrend a Szombathely – Zalaszentiván vasútvonalon 2022.10.07-től 10.19-ig időszakonként

Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy a Szombathely – Zalaszentiván vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2022. október 7-től október 8-ig Szombathely és Vasvár állomások között, október 17-től október 19-ig Vasvár és Zalaszentiván állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek egyes vonatok helyett a késő esti és a hajnali órákban. 
A Püspökmolnári – Szombathely kombinált viszonylaton egyes helyközi autóbuszjáratok menetrendje is módosul, melyről külön hirdetmény készült.

A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi hirdetményeken érhető el.

Érvényes:
  • -
  • -
Tervezett

Vágányzári menetrend a Nagykanizsa – Pécs vasútvonalon 2022.10.10-től 10.21-ig

Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén 2022. október 10-től október 21-ig a Nagykanizsa – Pécs vasútvonalon egyes A Pannónia InterRégió vonatok Nagykanizsa és Gyékényes állomások között módosított menetrend szerint közlekednek A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi hirdetményeken érhető.

Érvényes:
  • -
Információ

2022. augusztus 29-én életbe lép a 2021–2022. évi belföldi közforgalmú menetrend III. sz. módosítása

Felhívjuk tisztelt utasaink figyelmét, hogy 2022. augusztus 29-től életbe lép a 2021–2022. évi belföldi közforgalmú menetrend III. sz. módosítása.

A jelenleg érvényben lévő menetrendhez képest a GYSEV szolgáltatási területét érintő lényeges változás kizárólag a Szombathely – Szentgotthárd vasútvonalon lesz.

Szombathely és Szentgotthárd között egy új vonatpárral bővül a menetrendi kínálat, továbbá módosul egy vonat közlekedési rendje:

  • új személyvonat közlekedik naponta 9119 számon Szentgotthárd (ind. 4:31) – Szombathely (érk. 5:18) között, személyvonati megállási renddel
  • új személyvonat közlekedik naponta 9138 számon Szombathely (ind. 18:36) – Szentgotthárd (19:24) között, személyvonati megállási renddel
  • a 9112 számú személyvonat (Szombathely indul 6:36, Szentgotthárd érkezik 7:24) munkanapi (») korlátozás helyett munkanapi és szombati közlekedési rend szerint fog közlekedni (ª).

Az új belföldi menetrendi mezők elérhetőek ide kattintva, vagy a GYSEV honlap Személyszállítás főoldalán, a GYSEV menetrendek és állomások keresőben, a kiválasztott vasútvonalra, vagy állomásra keresve.

Itt nem található menetjegypénztár.

A települést érintő GYSEV vasútvonalak