Sopron, Déli pályaudvar

A Magyar Állam tulajdonában és a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. vagyonkezelésében lévő Sopron 3287/20 helyrajzi számú „beépítetlen terület” megnevezésű 12.728 m2 burkolatlan területű ingatlan a Sopron, Bánfalvi úton található.

Sopron 3287/20 hrsz-ú ingatlan leírása

Az ingatlan a Full Energy benzinkút felől a Bánfalvi útról közelíthető meg, közterületi kapcsolattal nem rendelkezik.

Az ingatlan a GYSEV Zrt. kezelésében lévő állami vasútvonal melletti, füves, fás, bokros, nagyobb kiterjedésű terület, amelyen egy vasúti holtvágány is található, használaton kívüli.

Az ingatlan közművekkel nem rendelkezik. Az ingatlan használatánál a vasúti vágányoktól a 9 méter védőtávolságot be kell tartani.  

Szerződési feltételek

A bérbevétel szándékát a GYSEV Zrt. felé benyújtandó ajánlatkérésben szükséges jelezni, a tervezett hasznosítás módjának és a bérlet időtartamának (határozott/határozatlan) megjelölésével. Az ajánlatkérés fogadását követően a GYSEV Zrt. bérbeadási ajánlatot ad. A bérleti díj mértéke és a bérleti szerződés alapvető feltételei az ajánlatban kerülnek meghatározásra. Szerződéskötést követően a birtokba adás feltétele 3 havi (bruttó) bérleti díjnak megfelelő összegű kaució megfizetése.

Sopron, Déli pályaudvar

A 60 napon túli bérbeadáshoz a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. – mint a tulajdonosi jogokat gyakorló szervezet – hozzájárulása szükséges.

Bővebb információ és ajánlatkérés

Bérletre irányuló ajánlatkérés benyújtható a közzétételtől számított 30 napon belül, az alábbi címre:

GYSEV Zrt. Pályavasúti üzletág

Ingatlangazdálkodás

  • 9400 Sopron, Mátyás király u.19.
  • kovacsb [at] gysev [dot] hu
  • +36 99/577-527

Közzétéve: 2018.12.18.