Hasznosítható területrészek

A bérbeadás útján történő hasznosításra kijelölt területrészek az Ágfalva, belterület, 276+40 és 277+80 sz. vasúti szelvények mellett, a Magyar Állam tulajdonát képező, és a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. vagyonkezelésében lévő, 639/6 hrsz-ú, 2486 m2 területű ingatlanon találhatóak.

A 639/6 hrsz-ú ingatlan az Ágfalva Község Önkormányzata tulajdonát képező, 631 hrsz-ú ingatlan révén közterületi kapcsolattal rendelkezik, azonban a gépjárművel történő behajtás a természetben kialakult állapotok miatt nem biztosított.

A közüzemi csatlakozással nem rendelkező területrészek felülete burkolatlan. A 639/6 hrsz-ú ingatlanon rossz műszaki állapotban lévő, bontásra szoruló épületek állnak. Az ingatlan területrészei kiskerti művelés folytatása céljából vehetőek bérbe.

Szerződési feltételek

A bérbevétel szándékot a GYSEV Zrt. felé írásban benyújtandó ajánlatkérésben szükséges jelezni, a bérlet időtartamának (határozott/határozatlan) és a tervezett hasznosítás módjának megjelölésével. Az ajánlatkérés fogadását követően a GYSEV Zrt. bérbeadási ajánlatot ad. A bérleti díj mértéke és a bérleti szerződés alapvető feltételei az ajánlatban kerülnek meghatározásra. Szerződéskötést követően a birtokba adás feltétele 2 havi (bruttó) bérleti díjnak megfelelő összegű kaució megfizetése.
 

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Bérbevételre irányuló ajánlatkérés benyújtható az alábbi címre:

GYSEV Zrt. Pályavasút Üzletág

Ingatlangazdálkodás

9400 Sopron, Mátyás király u. 19.

Információ kérhető:

vass [dot] laszlo [at] gysev [dot] hu

+36 99/577-196