A GYSEV vasútállomásain több ezer utast köszöntünk naponta, így a kihelyezett hirdetése koncentrált figyelmet kaphat. Valamint a potenciális ügyfelek, partnerek megszólítása, elérése ez által biztosított.

Hasznosítható 2 db hírdető felület, amely külön - külön is bérbeadó

A hirdetménytartó mérete: 707 mm x 1000 mm

A hirdetménytartó zárható kivitelű. 

Elhelyezkedése

7093/1 helyrajzi számú ingatlanon lévő aluljáró I. peroni lejárójánál található falfelületen helyezkedik el. Az ingatlan a Magyar Állam tulajdonában áll, vagyonkezelője a GYSEV Zrt.

Szerződési feltételek

A hirdetménytartóban kizárólag reklámcélú hirdetéseket lehet elhelyezni. Közerkölcsöt sértő, vagy politikai tartalmú hirdetések, közlemények nem helyezhetők el.

A bérbevétel szándékát a GYSEV Zrt. felé benyújtandó ajánlatkérésben szükséges jelezni, a tervezett hasznosítás módjának és a bérlet időtartamának (határozott/határozatlan) megjelölésével. Az ajánlatkérés fogadását követően a GYSEV Zrt. bérbeadási ajánlatot ad. A bérleti díj mértéke és a bérleti szerződés alapvető feltételei az ajánlatban kerülnek meghatározásra. Szerződéskötést követően a birtokba adás feltétele 2 havi (bruttó) bérleti díjnak megfelelő összegű kaució megfizetése.

A 60 napon túli bérbeadáshoz a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. – mint a tulajdonosi jogokat gyakorló szervezet – hozzájárulása szükséges.

Bővebb információ és ajánlatkérés

Bérletre irányuló ajánlatkérés benyújtható az alábbi címre:

GYSEV Zrt. Pályavasúti üzletág

Ingatlangazdálkodás