Sopron, Batsányi utca, épület és földterület

Hasznosítható ingatlan

Az ingatlan a Magyar Állam tulajdonában áll, vagyonkezelője a GYSEV Zrt.

Az ingatlan a Béke út – Batsányi utca sarkán helyezkedik el. Besorolása „kivett, közforgalmú vasút”. Az ingatlanból hasznosításra ajánlott terület 33 m2, az épület hasznos alapterülete 20 m2. Az épület részlegesen felújításra szorul.

Az ingatlan közvetlen közterületi kapcsolattal rendelkezik. A hasznosításra ajánlott terület felszíne sík. Az épület önálló elektromos csatlakozással rendelkezik, az ivóvíz ellátás a GYSEV Zrt. hálózatáról történik, egyedi méréssel.

Az épület kiskereskedelmi céllal vehető igénybe.

Szerződési feltételek

A bérbevétel szándékát a GYSEV Zrt. felé benyújtandó ajánlatkérésben szükséges jelezni, a tervezett hasznosítás módjának és a bérlet időtartamának (határozott/határozatlan) megjelölésével. Az ajánlatkérés fogadását követően a GYSEV Zrt. bérbeadási ajánlatot ad. A bérleti díj mértéke és a bérleti szerződés alapvető feltételei az ajánlatban kerülnek meghatározásra. Szerződéskötést követően a birtokba adás feltétele 3 havi (bruttó) bérleti díjnak megfelelő összegű kaució megfizetése.

A 60 napon túli bérbeadáshoz a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. – mint a tulajdonosi jogokat gyakorló szervezet – hozzájárulása szükséges.

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Bérletre irányuló ajánlatkérés benyújtható a közzétételtől számított 30 napon belül, az alábbi címre:

GYSEV Zrt. Pályavasúti üzletág

Ingatlangazdálkodás

  • 9400 Sopron, Mátyás király u.19.
  • kovacsb [at] gysev [dot] hu
  • +36 99/577-527

Közzétéve: 2018.12.18.