A Magyar Vöröskereszt ismét köszönetet mondott segítőkész munkatársainknak és a GYSEV-nek, mint véradásszervezőnek a 2022-es évben nyújtott segítségünkért.

"Ott kezdődik a nagy emberség, hogy az ember észreveszi, hogy mások is élnek a földön őkívüle, és amit tesz, úgy teszi, hogy nemcsak magára gondol, hanem másokra is."

(Szabó Magda)

mvk

A Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetének legfontosabb alaptevékenysége a véradásszervezés, amely évtizedek óta országosan kiemelkedő helyet foglal el. Győr-Moson-Sopron Megye 2022 évre 27 665 fő Donort tervezett, a terv 107,2% 29 646 fő véradásszámmal teljesült. Az elmúlt esztendőben bekövetkezett világjárvány az élet számos területén addig nem tapasztalt változásokat hozott, ezúton köszönjük, hogy ebben a nehéz helyzetben is segítették betegek gyógyulását! 

A Magyar Vöröskereszt adatai szerint tavaly 291-en adtak vért a GYSEV Cégcsoport részéről.
A Magyar Vöröskereszt köszönő levelében úgy fogalmaz: 

"Jelen levelünkkel köszönetünket kívánjuk kifejezni mindazoknak a társadalmi tisztségviselőknek, Önkénteseknek, akik munkájukkal hozzájárultak eredményeinkhez, valamint köszönjük a helyi támogatóknak, önkormányzatoknak, hogy támogatásukkal segítették a véradóeseményeket. Bízom abban, hogy továbbra is eredményesen, hatékonyan tudunk együttműködni! Kívánok Önnek, és a véradás szervezésében résztvevő minden önkéntes közreműködőnek jó egészséget és további sok sikert az élet minden területén!"
 

Ezúton köszöni a GYSEV ZRt. is minden munkatárs segítségét és részvételét a véradásokon!