Balaton

Vonattal a Balatonhoz!

Utazzunk vonattal a magyar tengerhez! Idén is közvetlen járatokat indulnak Sopron és Szombathely felől Balaton kedvelt üdülőhelyeire. A vonatok 2017. június 17. és augusztus 27. között a hét minden napján közlekednek.

A vonatok az alábbi útvonalakon közlekednek:

  • Szombathelyről 6:43-kor Kaposvár felé induló sebesvonat a déli parti településekre biztosít kényelmes eljutást. A vonat Tapolca – Keszthely – Fonyód útirányon át közlekedik.
  • Szombathelyről 7:58-kor induló Kék Hullám sebesvonat a Balaton északi partján át közlekedik Budapest-Déli pályaudvarra. A vonatra gyorsvonati pótjegyet kell váltani. A vonat légkondicionált InterCity kocsit is továbbít, amelyben előre megváltott IC pót- és helyjeggyel lehet utazni.
  • Keszthely felé közvetlen kocsikat továbbító gyorsvonat 8:10-kor indul Sopronból, és 9:25-kor indul Szombathelyről. A vonatra Szombathely és Keszthely között kell gyorsvonati pótjegyet váltani. A vonat szeptember 2. és október 1. között is közlekedik, Szombathely–Keszthely viszonylaton, hétvégén és munkaszüneti napokon.

Részletes menetrendi információ a főoldalon lévő menetrendi keresőben található.

Kedvenc drótszamarunkat se hagyjuk otthon, hisz a vonatok nagy befogadóképességű kerékpárszállító kocsit is továbbítanak! Kerképárszállításhoz a valamennyi balatoni célálomásra érvényes, kedvezményes árú balatoni kerékpárjegyet ajánljuk, amely bármely kiindulási állomásról érvényes, visszaútra is megváltható, az érvényesség napján pedig korlátlan alkalommal szállítható kerékpár a tóparti állomások között. A balatoni kerékpárjegy ára egységesen 420 Ft.

A Kék Hullám sebesvonatra kerékpár-helyjegy váltása kötelező, amely a bringa számára is garantált, rögzített helyet biztosít a kijelölt kocsiban.

GYSEV, velünk élmény az utazás!

Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: