Kiadó ingatlanok
Kiadó ingatlanok
Sopron, Batsányi utca

Sopron, Batsányi utca, épület és földterület

Épület (korábbi őrház) és földterület

9400 Sopron, Béke út – Batsányi utca sarok

Hasznosítható ingatlan:

Az ingatlan a Magyar Állam tulajdonában áll, vagyonkezelője a GYSEV Zrt.

Az ingatlan a Béke út – Batsányi utca sarkán helyezkedik el. Besorolása „kivett, közforgalmú vasút”. Az ingatlanból hasznosításra ajánlott terület 33 m2, az épület hasznos alapterülete 20 m2. Az épület részlegesen felújításra szorul.

Az ingatlan közvetlen közterületi kapcsolattal rendelkezik. A hasznosításra ajánlott terület felszíne sík. Az épület önálló elektromos csatlakozással rendelkezik, az ivóvíz ellátás a GYSEV Zrt. hálózatáról történik, egyedi méréssel.

Az épület kiskereskedelmi céllal vehető igénybe.

sopron_batsanyi.jpg

Szerződési feltételek:

A bérbevétel szándékát a GYSEV Zrt. felé benyújtandó ajánlatkérésben szükséges jelezni, a tervezett hasznosítás módjának és a bérlet időtartamának (határozott/határozatlan) megjelölésével. Az ajánlatkérés fogadását követően a GYSEV Zrt. bérbeadási ajánlatot ad. A bérleti díj mértéke és a bérleti szerződés alapvető feltételei az ajánlatban kerülnek meghatározásra. Szerződéskötést követően a birtokba adás feltétele 3 havi (bruttó) bérleti díjnak megfelelő összegű kaució megfizetése.

A 60 napon túli bérbeadáshoz a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. – mint a tulajdonosi jogokat gyakorló szervezet – hozzájárulása szükséges.

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Bérletre irányuló ajánlatkérés benyújtható a közzétételtől számított 30 napon belül, az alábbi címre:

GYSEV Zrt. Pályavasút Üzletág

Ingatlangazdálkodás

9400 Sopron, Mátyás király u.19.

Információ kérhető:

kovacsb [kukac] gysev.hu

+36 99/577-527

Közzétéve: 2018.12.18.