Menetjegy váltási lehetőségek 2020. július 1-jétől Csorna-Hegyeshalom között

Tisztelt Utasaink!

2020. július 1-jétől Csorna-Hegyeshalom között a vonatpótló autóbuszon, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói (OTP SIMPLE, VOXPAY) Közlekedési mobiljegy applikációján keresztül, valamint elővételben, bármely belföldi vasúti jegypénztárban lehetőség nyílik menetjegy váltásra.

 

Felhívjuk Utasaink szíves figyelmét, hogy a vonatpótló autóbuszon teljes árú, 50 % és 90 % mértékű kedvezményes jegy váltható, 33 % kedvezményű jegy megváltására nincs lehetőség.  33 % kedvezményű menetjegy igénye esetén a vonatpótló autóbuszon teljes árú menetjegy kiállítására van csak mód, a különbözetet pedig utólag visszautaljuk. Kérjük, ez esetben az érintett menetjegy- és a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány másolatát, valamint a bankszámlaszámát az eszrevetel [kukac] gysev.hu e-mailre címre elküldeni szíveskedjen.

Kérjük, amennyiben 33 % kedvezményes jeggyel kíván utazni, azt elővételben, bármely belföldi vasúti jegypénztárban, vagy vasúti e-jegy formájában, vagy a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói (OTP SIMPLE, VOXPAY) Közlekedési mobiljegy applikációján keresztül legyen kedves megvásárolni.

Kényelmes menetjegyváltás mobilapplikációval

töltse le mobiltelefonjára a Közlekedési mobiljegy applikációt

a „Vásárlás” oldalon érintse meg a „Szolgáltató / város” menüpont nevét, majd a keresési mezőben a „GYSEV” szót begépelve válassza ki a kívánt viszonylatot és díjterméket

a tervezett utazás idejét (nap, óra, perc) állítsa be az érvényességi időpont mezőben

felszálláskor mobiltelefon készülékével olvassa be az autóbuszra kihelyezett kódot, és mutassa fel érvényes menetjegyét az autóbuszvezetőnek

Kellemes utazást kívánunk!

Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: