Menetjegy váltási lehetőségek 2020. július 1-jétől Csorna-Hegyeshalom között

Tisztelt Utasaink!

2020. július 1-jétől Csorna-Hegyeshalom között a vonatpótló autóbuszon, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói (OTP SIMPLE, VOXPAY) Közlekedési mobiljegy applikációján keresztül, valamint elővételben, bármely belföldi vasúti jegypénztárban lehetőség nyílik menetjegy váltásra.

Felhívjuk Utasaink szíves figyelmét, hogy a vonatpótló autóbuszon teljes árú, 50 % és 90 % mértékű kedvezményes jegy váltható, 33 % kedvezményű jegy megváltására nincs lehetőség.  33 % kedvezményű menetjegy igénye esetén a vonatpótló autóbuszon teljes árú menetjegy kiállítására van csak mód, a különbözetet pedig utólag visszautaljuk. Kérjük, ez esetben az érintett menetjegy- és a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány másolatát, valamint a bankszámlaszámát az eszrevetel [kukac] gysev.hu e-mailre címre elküldeni szíveskedjen.

Kérjük, amennyiben 33 % kedvezményes jeggyel kíván utazni, azt elővételben, bármely belföldi vasúti jegypénztárban, vagy vasúti e-jegy formájában, vagy a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói (OTP SIMPLE, VOXPAY) Közlekedési mobiljegy applikációján keresztül legyen kedves megvásárolni.

Kényelmes menetjegyváltás mobilapplikációval

töltse le mobiltelefonjára a Közlekedési mobiljegy applikációt

a „Vásárlás” oldalon érintse meg a „Szolgáltató / város” menüpont nevét, majd a keresési mezőben a „GYSEV” szót begépelve válassza ki a kívánt viszonylatot és díjterméket

a tervezett utazás idejét (nap, óra, perc) állítsa be az érvényességi időpont mezőben