Megújult a GYSEV Zrt. honlapja

A GYSEV Zrt. megújult honlapja

Az elmúlt időszakban végbemenő jelentős fejlesztési háttérmunkák és a tesztelési időszak lezárása után, 2017. májusától immár mindenki számára elérhető a megjelenésében merőben más, új struktúrájú és a leggyakrabban keresett információkat a korábbinál jobban kiemelő webes felület.

Az új honlapon a látogatók első kézből értesülhetnek a vonatforgalmat érintő legfontosabb változásokról, menetrendekről, illetve legfrissebb ajánlatainkról, legyen szó az éppen soron következő szervezett utazásról, rendezvényről, vagy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kombinált ajánlatokról.

A korábbi szerkezethez képest újdonság, hogy közvetlenül a főoldalról érhető el minden, belföldi és nemzetközi utazáshoz, kerékpárszállításhoz, aktuális ajánlathoz és a mindenkori szolgáltatásokhoz kapcsolódó információ. Megújult, dinamikus formában tekinthetők meg az állomásokhoz, pénztárakhoz kapcsolódó térképes elérhetőségi, nyitva tartási és menetrendi adatok, és itt is elérhetők az esetleges forgalmi korlátozások.

Nagy mérföldkő számunkra a honlap megújításával egy időben elkészült webáruház, ahol közkedvelt, eddig csak a soproni Utascentrumban és a különféle rendezvényeken elérhető ajándéktárgyak, illetve kirándulóprogramok immár kényelmesen, otthonról is megvásárolhatók.

A fentiek mellett, ugyancsak kiemelt helyen szerepelnek a vállalatcsoportról szóló közérdekű információk, a karrierportál, emellett lehetőség van az utazáshoz kapcsolódó észrevételek elektronikus űrlap formájában történő benyújtására is.

Tisztelt Utasaink, kedves látogatók!

Bízunk benne, hogy megújult honlapunk az Önök tájékozódását is megkönnyíti, megjelenése, arculata pedig elnyeri tetszésüket. Észrevételeiket, tapasztalataikat ugyanakkor örömmel fogadjuk, így bátran bíztatunk mindenkit arra, hogy véleményét, javaslatát ossza meg velünk az eszrevetel [kukac] gysev.hu e-mail címen, vagy használja az erre a célra készített elektronikus felületet.

Kellemes böngészést és jó utazást kívánunk!

GYSEV Zrt.