Közlekedési Kultúra Napja - 2020. május 11.

Miénk az elsőbbség

GYSEV Zrt. idén is csatlakozott a Közlekedési Kultúra Napja elnevezésű, országos figyelemfelhívó akcióhoz, amelyet hagyományosan május 11-én tartunk.

Vasúttársaságunk meggyőződése, hogy kulturált körülmények, valamint udvarias és előzékeny emberek között jó érzés közlekedni, emellett a kulturált közlekedés biztonságosabb is.

A koronavírus terjedése miatt a közlekedési kultúra és a közlekedésbiztonság is új értelmet nyert. A GYSEV Zrt. a járművek folyamatos tisztításával, fertőtlenítésével, vírusölő szerek és ózongenerátor alkalmazásával, a vonatokon szolgálatot teljesítő munkatársaknak biztosított védőeszközökkel gondoskodik a biztonságos közlekedésről. Kérjük Önöket, hogy utazáskor az orr és száj takarásával, megfelelő távolság tartásával járuljanak hozzá a vasúti közlekedés biztonságához! Köszönjük!

A Közlekedési Kultúra Napja alkalmából honlapunkon is elérhetővé tesszük a gyermekek számára nagy népszerűségnek örvendő foglakoztató játékainkat, amelyek a linkekre kattintva tölthetők le.

A rendezvény szervezői által meghirdetett pályázatokról, az idei programsorozat részleteiről az esemény honlapján (http://www.akozlekedesikulturanapja.hu/) lehet tájékozódni.