Kormányablakok

Kormányablakok kialakítása Sopron és Szombathely vasútállomásokon (száma: KÖZOP-2.5.0-09-11-2012-0011)

A projekt célja az említett két vasútállomáson belül integrált kormányzati ügyfélszolgálati pontok kialakításának előkészítése és kivitelezése.

A projekt kivitelezési munkálatait a soproni és a szombathelyi állomások esetében is a West Hungária Bau Kft. végzi el. Az ezekre vonatkozó vállalkozói szerződéseket 2014. január 20-án írták alá. A kivitelezés várhatóan mindkét helyszínen július végéig lezárul.

Sopron állomáson mintegy 300 nm-es területen, a volt nemzetközi váróterem helyén alakítják ki a Kormányablakot. Az épületnek megújul a homlokzata, kicserélik a külső és belső nyílászárókat és korszerűsítik az épület villamossági rendszerét.

Szombathely állomáson az épültben korábban üzemelő ruházati üzlet helyén, mintegy 340 nm-es területen alakítják ki az ügyfélszolgálati rendszert. Az épületben, a soproni vasútállomáshoz hasonlóan, teljes épületvillamossági és épületgépészeti átalakításokat végeznek a szakemberek, emellett megtörténik a nyílászárók korszerűsítése is. A Kormányablak akadálymentes lesz, de a szakemberek utólag a felvételi épület utascsarnokánál is elvégezik az ehhez szükséges munkálatokat.

A kormányablakok kialakításának költségeit 100%-ban pályázati forrásokból biztosítja a GYSEV Zrt. A beruházás teljes összege 220.000.000 forint. A támogatási szerződésben meghatározottak szerint a projekt várható befejezése 2014. július 31.

További információ található a projektről az alábbi linken:

http://www.kormanyablak-gysev.hu/

Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: