Tanulj itt, hogy Velünk dolgozhass!

mozdvez.png

Kedves pályaválasztás előtt álló fiatalok és szülők!

A GYSEV Zrt., a MÁV Zrt.  és a szombathelyi Szombathelyi Savaria Szakgimnázium közös  együttműködésének eredményeként, 2019 szeptemberétől újból lehetőség lesz arra, hogy a pályaválasztó, középiskolai tanulmányokat kezdő fiatalok vasúti szakképzést válasszanak! A Savaria Szakgimnázium meghirdeti és elindítja vasúti szakképzéseit a középiskolai tanulmányokat kezdő fiatalok számára.

Az iskola, egy sok éves hagyományt újjáélesztve, a munkaerőpiac igényeit figyelembe véve 2 szakirányban hirdeti képzéseit:

  • Vasúti jármű villamos rendszerszerelői, és
  • Vasúti jármű szerkezeti és fékrendszer szerelői képesítéseként.

Az iskolát bemutató kisfilm linkje: https://www.youtube.com/watch?v=b0TCPOTVM7M

Amennyiben családjában, ismeretségi körében van pályaválasztás előtt álló fiatal, Kérjük, hogy Ön is jelezze neki ezt a lehetőséget!

A Savaria Szakgimnázium stratégiai partnerünk, aki 20 éves űr után, hiánypótló vasútszakmai képzést hajlandó indítani a térségben, ezzel biztosítva a lehetőségét annak, hogy a GYSEV működési területén belül vasútszakmai ismeretekkel rendelkező fiatal, új munkaerőutánpótlás képződjön! A GYSEV Csoport pályaorientációs tevékenységének részeként, kiemelten kezeli az intézménnyel való szoros együttműködést, a meghirdetésre került szakokon a jövőben tanuló diákok számára szakmai gyakorlatot, ösztöndíjat és elhelyezkedési lehetőségeket, közös karrierutat kínálunk.

Bővebb információt a csatolt dokumentumban találnak.

Üdvözlettel, Humán erőforrás szervezet

Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: