Karrier szekciófejléc

Jelentkezés szakmai gyakorlatra

Leendő Gyakornokok!

Kezdhetnénk azzal, hogy milyen fantasztikus hely a GYSEV Csoport. Tele van lehetőséggel, jól fizetünk, jó a munka, pörgős újító és tapasztalt a csapat, nem késnek a vonatok és amúgy is ez álmaid munkahelye.

Valószínűleg azonban Te is azok közé tartozol, akik hiszik, ha látják. Sőt az is lehet, hogy bár minden nap eljössz a gyakorlat alatt, teljesíted a feladataid, beilleszkedsz a csapatba – akkor sem érzed majd úgy, hogy jó vágányon futsz.

Mi azon leszünk, hogy a legtöbbet tanítsuk és mutassuk Neked. Hogy beleláss folyamatokba, hogy mindig legyen munkád és feladatod, hogy legyen aki segíti a mindennapokat, lesznek kollégáid, és kemény napjaid. Viszont ez a szakmai gyakorlat csak akkor lesz értelmes és akkor érzed úgy, hogy megérte ide jönni, ha nyitottan és bátran jössz, ha akarsz telesíteni, ha nem félsz kérdezni.

A gyakorlat több dologban is segíthet Neked a jövődet illetően:

 • Egyrészt szakmailag fejlődhetsz, tapasztalhatsz és beleláthatsz egy vállalat életébe – ha te is teszel érte.
 • Másrészt el tudod majd dönteni, hogy jó szakmai irányt választottál-e, és hogy a jövőben szeretnél-e velünk dolgozni.

Egyik sem könnyű döntés. Mi azon leszünk, hogy mindezt megkönnyítsük!

Legyél a GYSEV Csoport gyakornoka

Jelentkezz Hozzánk,

 • Ha a szakirányod a GYSEV profiljába illik
 • Ha a teljesített félévek átlaga 3,5 fölött van
 • Ha úgy érzed tanultál már annyit elméletben, hogy kipróbáld mindezt a gyakorlatban
 • Elhivatott vagy, bizonyítani és tapasztalni akarsz
 • Ha érdekel a vasút és egy nagyvállalat világa

Amit mi adunk Neked:

 • Saját szakmai Mentort
 • Beillesztő tréninget
 • Egyéni feladatokat, bizonyítási lehetőséget
 • Visszajelzést a gyakorlat alatt és összességében a gyakorlat végén
 • Lehetőséget, hogy Te is elmondd az igényeid, kéréseid a gyakorlat elején, majd a véleményed és tapasztalatod a gyakorlat végén
 • Juttatásokat és ingyenes vasúti utazást a gyakorlat ideje alatt

Ha középfokú intézményben folytatod tanulmányaid és gyakorlatot keresel:

Az iskola által előírt kötelező szakmai gyakorlatodat töltheted Nálunk. Beszéld meg szüleiddel, tanáraiddal és a segítségedre lesznek.

Lehetőséget kapsz arra, hogy az iskolában tanultakat a gyakorlatban is megismerd, kipróbáld magad úgy, hogy közben egy tapasztalt kolléga támogat és segít.

Ha felsőfokú intézményben folytatod tanulmányaid és gyakorlatot keresel:

1, Motivációs szakmai gyakorlat

Amennyiben a választott szakirányodhoz a kötelező szakmai gyakorlatodat megelőzően, vagy azt kiegészítően tapasztalatot, megerősítést szeretnél, keress meg Minket. A motivációs szakmai gyakorlathoz elég, ha már két félévet teljesítettél, aktív, nappali hallgatói jogviszonnyal, szakmai alapismeretekkel, ambícióval és tettvággyal rendelkezel. Egy hónapra megkaphatod az esélyt arra, hogy szakmai segítség mellett bepillants a szervezetbe és az aktuálisan futó projektekbe. Így lehetsz "Motivációs szakmai gyakornok".

2, Egyetemi, főiskolai kötelező szakmai gyakorlat

Ha a kötelező szakmai gyakorlatodat töltenéd Nálunk, arra is van lehetőség az egyetem által előírt gyakorlati időre. Ahhoz, hogy Te is gyakornok lehess, találkoznunk kell majd egy rövid beszélgetésre, ahol megismerünk, látjuk a motivációd, szakmai és vasutas érdeklődésed, szakmai ismereteidet. A Nálunk töltendő időszak elején részt veszel egy beillesztő tréningen a többi gyakornokkal, átfogóan beleláthatsz a GYSEV működésébe, valamint az itt töltött idő alatt szakmailag fejlődhetsz, tapasztalatot szerezhetsz, egyéni feladatokat és visszajelzést kapsz, valamint a gyakorlat végén értékeljük az itt töltött idődet, ahogy Te is minket.

Jelentkezz Hozzánk, ha minimum 2 lezárt félévvel, aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, és legalább alapfokon kommunikálsz németül.

Ez a három hónap a jövőre nézve több lehetőséget is hordoz magában. Egyrészt, könnyebb bekerülést eredményezhet az egy éves Gyakornoki Programunkba, valamint a 3 hónap a belépő a diplomamunkád megírásához is.

3, Diplomamunka program

A legideálisabb az, ha a szakmai gyakorlatod során már elkezded írni a szakdolgozatod, de természetesen arra is van mód, hogy szakmai gyakorlat nélkül GYSEV témában írd a diplomamunkád. Támogatunk a saját témád kidolgozásában, vagy segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet, de a munka oroszlánrésze így is rád marad. A célunk, hogy a szakdolgozatod számunkra is építő és értéket hordozó művé váljon, ehhez pedig minden szakmai segítséget biztosítunk majd.

Bővebb infókért keress Minket:

Horváth Irén: ihorvath [kukac] gysev.hu 0699/577-137

Tóth Éva: totheva [kukac] gysev.hu 0699/577-377

Jelentkezés szakmai gyakorlatra

Személyes adatok
Jelenlegi tanulmányok
Szakmai gyakorlat
Kötelező gyakorlat esetén az iskola által elvárt képzési gyakorlat hossza, motivációs szakmai gyakorlat esetén amennyi időt nálunk szeretne tölteni.
Önéletrajz feltötése
A fájlok mérete legfeljebb 10 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: pdf doc docx odt rtf.
Megjegyzések
Kérdések, észrevételek.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: