Nemzetközi utazások szekciófejléc
Nemzetközi utazások
Heti- és havijegyek

Heti- és havijegyek felnőtteknek

A Sopronból Ausztria felé utazó utasaink részére a nemzetközi menetjegyeknél jóval kedvezőbb áron, osztrák belföldi díjszabás szerint értékesítjük a menetjegyeket és a bérleteket. Ezen belül Ausztria keleti régiójában a VOR (Kelet-régió Közlekedési Szövetség) tarifája van érvényben, amely további kb. 5-10 %-os kedvezményt tartalmaz.

Aki naponta utazik Sopron és Ausztria között, netán egy egész hetes kelet-ausztriai kirándulást szervez, annak a VOR (Kelet-régió Közlekedési Szövetség) heti- és havijegyeit ajánljuk.

Az árak kiszámítása az útvonal hossza alapján történik.

Példaárak Sopronból (Érvényes: 2016. július 6-tól)

Célállomás

Hetijegy ára (EUR)

Havijegy ára (EUR)

Mattersburg

15,80

58,00

Wiener Neustadt

25,00

89,10

Eisenstadt

25,00

89,10

Ebenfurth

29,80

107,00

Wien (városi közlekedés nélkül)

38,80

135,90

Wien (városi közlekedéssel)

53,50

178,90

A további célállomásokra érvényes menetdíjak a VOR honlapján érdezhetők le.

Menetrendi információért kattintson ide!

Felhasználási feltételek

A VOR hetijegy (Wochenkarte) naptári hétre szól, hétfő 0:00 órától a következő hét hétfőjén 9:00 óráig érvényes.

A VOR havijegy (Monatskarte) naptári hónapra szól, az adott hónap hónap 1-jén 0:00 órától a következő hónap 2-án 24:00 óráig érvényes

A bécsi városi közlekedéssel kombinált heti- és havijeggyel valamennyi bécsi tömegközlekedési eszköz (villamos, autóbusz, metró, S-Bahn, valamint a buszjáratok közül a Postbus és a Dr. Richard járatai) igénybe vehető, és schwechati repülőtérre is érvényes.

A VOR heti- és havijegy a részes szolgáltatók – Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB), a GYSEV Zrt. osztrák vonalai (Raaberbahn AG) a Bécsi Helyiérdekű Vasutak (Wiener Lokalbahnen), valamint a Bécsi Közlekedési Vállalat (Wiener Linien) – járatain, 2. kocsiosztályon érvényesek. A VOR jegyei a WestBahn járatain nem érvényesek!

Értékesítési helyek

A VOR heti- és havijegy kizárólag a soproni nemzetközi menetjegypénztárunkban kapható, annak nyitva tartási idejében. A jegyek elővételben is megválthatók.

A bécsi városi közlekedésről és annak viteldíjairól a közlekedési vállalat honlapján (http://www.wiener-linien.at) találhat bővebb információt, német és angol nyelven.

További részletes tájékoztatásért forduljon Nemzetközi Jegypénztárunkhoz a soproni személypályaudvaron, vagy látogasson el az osztrák szövetségi vasutak (http://www.oebb.at) vagy a VOR (http://www.vor.at) oldalára.

Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: