Savaria Karnevál
Kombinált jegyek és bérletek
Kombinált jegyek

Savaria kombinált jegy (Szombathely)

Kombinált jeggyel a Savaria Karneválra!

2017. augusztus 24-27.

A város és a régió történelmét megidéző impozáns, jelmezes felvonulás, mutatványosok, gólyalábasok, zenészek, Európa számos tájáról érkező tűznyelők, tűzfújók és zászlóforgatók serege, katonai hagyományőrző programok, képző- és iparművészeti bemutatók mellett a történelmi borvidékek legkiválóbb nedűi és a kézműves sörök egyedi íz világa nyújtanak nagyszerű kíséretet a zenei ínyencségekhez, és gondoskodnak arról, hogy minden látogató felejthetetlen élménnyel térjen otthonába.

Utazzon Ön is kedvezményes árú Savaria kombinált jeggyel a Nyugat-dunántúli régió legnagyobb történelmi fesztiváljára!

A kombinált jegy tartalma:

  • utazás a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Szombathelyre és vissza
  • korlátlan számú utazás Szombathelyen, az ÉNYKK Zrt. helyi autóbuszjáratain, az érvényesség napján
  • ingyenes belépés a Történelmi Témaparkban (Ferences Kert) zajló programokra.

Felhasználási feltételek

A kombinált jegy az érvényesség napján a fent felsorolt GYSEV állomásokról, munkanapokon 8 óra után, hétvégén időbeli korlátozás nélkül a menetrendszerinti vonatokon, és az ÉNYKK Zrt. által közlekedtetett helyi autóbuszjáratokon korlátlan számú utazásra jogosít. A Savaria kombinált jegy kizárólag budapesti indulás esetén tartalmaz felárat, egyéb állomásról történő indulás esetén feláras vonat igénybevétele csak pót- és helyjegy megváltása lehetséges.

A kombinált jegy elővételben is megváltható, vissza nem téríthető.

A kombinált jegy az érintett GYSEV személypénztárakban, a MÁV-START Zrt. Budapest-Keleti Pályaudvar Ügyfélszolgálati Irodájában, valamint Győrben az ÉNYKK Utazási Irodában (9021 Győr, Árpád u. 51/B.) váltható.

A 2017. évi árak hamarosan!

Carne vale!

Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: