Advent
Kombinált jegyek és bérletek
Kombinált jegyek

Adventi kombinált jegy (Szombathely)

Ünnepi fények, kényelmes vonatút, gyors, helyi buszközlekedés,és a forralt borról sem kell lemondania!

Utazzon el kedvezményes kombinált jeggyel a szombathelyi Adventi vásárba, legyen részese a közös Adventi gyertyagyújtás pillanatának, élje át az ünnepvárás meghitt hangulatát, a csípős hidegben pedig kényeztesse magát meleg étel és ital finomságokkal, egyedülálló kézműves termékekkel, mindeközben válogasson kedvére a színes programkínálat sokaságából!

Töltse a napot karácsonyi hangulatban, látogasson el a Szombathelyi Adventi Vásárra, kedvezményes Adventi Kombinált Jeggyel!

A kombinált jegy tartalma:

  • utazás a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Szombathelyre és vissza
  • korlátlan számú utazás Szombathelyen, az ÉNYKK Zrt. helyi autóbuszjáratain, az érvényesség napján
  • egy pohár forró ital a szombathelyi Adventi vásárban 

Felhasználási feltételek

A kombinált jegy az érvényesség napján, a fent felsorolt GYSEV állomásokról, munkanapokon 8 óra után, hétvégén időbeli korlátozás nélkül a menetrendszerinti vonatokon, és az ÉNYKK Zrt. által közlekedtetett helyi autóbuszjáratokon korlátlan számú utazásra, és  a szombathelyi Adventi Vásár területén a Savaria Lions Club standján 1 pohár forró ital fogyasztására  jogosít. A kombinált jegy a feláras vonatok pót- és helyjegyét nem tartalmazza.

A kombinált jegy elővételben is megváltható, vissza nem téríthető.

A kombinált jegy az érintett GYSEV személypénztárakban, valamint Győrben az ÉNYKK Utazási Irodában (9021 Győr, Árpád u. 51/B.) váltható.

A 2017. évi árak hamarosan!

Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: