Belföldi utazások szekciófejléc

Nádasd – Körmend – Szombathely kombinált bérlet plusz

 2018. január 1-től új, a szombathelyi városi közlekedést is magában foglaló, kombinált bérlet plusz került bevezetésre a Nádasd - Körmend - Szombathely útvonalon. 

A kombinált bérlettel a GYSEV Zrt. és a Volánbusz Zrt. menetrendszerinti járatain,  Nádasd - Körmend útvonalon autóbusszal, Körmend - Szombathely között vonattal, valamint Szombathely helyi autóbuszjáratain korlátlanul utazhat, egyetlen bérlettel, a háromszori sorbanállás gondja nélkül.

A bérlet+ ára

 

Havi

30 napos

Egyénileg, autóval

Tanuló

3 890 Ft

3 890 Ft

32 500 Ft

Dolgozó

29 900 Ft

29 900 Ft

(havi benzinköltség)

Érvényesség

A bérletjegy a rajta feltüntetett, az útiránnyal meghatározott viszonylaton belül közlekedő, a Volánbusz Zrt. által közlekedtetett, belföldi menetrendszerinti autóbuszjáratokon, ill. a GYSEV Zrt. adott viszonylaton közlekedő, menetrendszerinti vonatain - a díjszabási korlátozás alá vont vonatok kivételével - valamint Szombathely  megyei jogú város helyi autóbuszjáratain korlátlan számú utazásra jogosít, annak érvénytartamán belül.

 • Volánbusz helyközi autóbusszal igénybe vehető viszonylat:  Nádasd, Táncsics u. 8.– Körmend, autóbuszállomás
 • GYSEV vonattal igénybe vehető viszonylat:  Körmend, vasútállomás – Szombathely, vasútállomás

A havi bérlet a rajta feltüntetett naptári hónap első napjának 0.00 órától a következő hónap 5. napjának 24.00 órájáig érvényes. A 30 napos bérlet az utas által kívánt és a bérleten feltüntetett naptári nap (az érvényesség első napja) 0.00 órától a következő hónap ugyanazon naptári napját megelőző nap 24.00 óráig érvényes.

Felhasználási feltételek

 • A kombinált bérletet csak jogos tulajdonosa használhatja. A kombinált bérlettel történő utazáskor a használati jogosultságot és az érvényességi viszonylatot a személyazonosság igazolásával igazolni kell.
 • A bérlettel történő első utazás megkezdése előtt arra a használójának nevét és/vagy - az azzal való együttes érvényességre való utalásként - a Szolgáltatónál kiváltott (érvényesített), a Szolgáltató által az Üzletszabályzatában erre meghatározott igazolvány, azonosító vagy jogosító kártya bérlettel való összetartozást kifejező megjelölését (sorszám, egyéb azonosító jel) fel kell tüntetni.
 • A bérlet kizárólag 2. kocsiosztályon érvényes. Magasabb kocsiosztály igénybevétele még a teljesárú 2-1. kocsiosztály-különbözet megfizetése mellett sem lehetséges.
 • A kombinált bérletjegy feláras vonaton a felár megváltása mellett használható fel utazásra.

 • A fel nem használt és a részben felhasznált kombinált bérletjegy árának visszatérítése az értékesítő közlekedési vállalat Üzletszabályzatának előírásai szerint lehetséges.

Értékesítési helyek

 • Szombathely, vasútállomás belföldi jegypénztárai
 • Körmend állomás belföldi jegypénztárai

További információk

 • Kutya szállítása az adott szolgáltató díjszabása szerint meghatározott feltétellel és megállapított díj ellenében lehetséges Az utazási feltételek szerint a szállítható egyéb élő állatok szállítása szintén díjtalan.

 • Kerékpár szálítása a mindenkori kerékpár-viteldíj megfizetésével csak a vonaton lehetséges.

 • Jegy nélkül, vagy érvénytelen bérlettel történő utazás esetán az adott közlekedési vállalat pótdíját kell megfizetni.

 • A Volánbusz Zrt. menetrendje a linkre kattintva elérhető.