Bérelhető épület és földterület leírása:

A bérbeadás útján történő hasznosításra kijelölt épület és földterület a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. tulajdonát képező, Sopron 0840/1 hrsz-ú ingatlanon, a 8E. számú, Sopron-Baumgarten vasúti pálya 875+00 és 876+00 sz. szelvényei között található. Az ingatlanból hasznosításra ajánlott terület nagysága kb. 1200 m2.

Az egykor határőr melegedőként funkcionáló épület és a földterület nincs bekerítve. A volt bérlő az épülethez – annak teraszának beépítésével – hozzáépített egy épületrészt, és ezen kialakított egy új bejáratot. Az újonnan létesített épületrész vasúti pálya felőli falán hosszirányban repedés húzódik, a bejárati ajtó feletti falazat pedig megrogyott, mivel áthidaló elem nem került beépítésre. Az épületben közművek nincsenek.

A közvetlenül az épület mellett lévő területen 2 db, a korábbi bérlő által létesített fa szerkezetű tároló áll. A földterületen ezen kívül gyümölcsfák, illetve egy föld alatti pince is található.

Az épület és a földterület együttesen, kiskerti művelés folytatása céljából vehető bérbe.

 

Szerződési feltételek

A bérbevétel szándékot a GYSEV Zrt. felé benyújtandó ajánlatkérésben szükséges jelezni, a bérlet időtartamának (határozott/határozatlan) megjelölésével. Az ajánlatkérés fogadását követően a GYSEV Zrt. bérbeadási ajánlatot ad. A bérleti díj mértéke és a bérleti szerződés alapvető feltételei az ajánlatban kerülnek meghatározásra. Szerződéskötést követően a birtokba adás feltétele 3 havi (bruttó) bérleti díjnak megfelelő összegű kaució megfizetése.
 

Helyszínrajz

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Bérbevételre irányuló ajánlatkérés benyújtható az alábbi címre:

GYSEV Zrt. Pályavasút Üzletág

Ingatlangazdálkodás

9400 Sopron, Mátyás király u. 19.

Információ kérhető:

vass [dot] laszlo [at] gysev [dot] hu

+36 99/577-196