Sopron, Baross utca, beépítetlen terület

A területet magában foglaló ingatlan a Magyar Állam tulajdonában áll, vagyonkezelője a GYSEV Zrt.

Az ingatlan a Baross utca délnyugati oldalán helyezkedik el. Besorolása „kivett, üzemi terület”. Az ingatlanból hasznosításra ajánlott terület mintegy 3 500 m2.

Az ingatlan a Baross utcáról nyílóan közvetlen közterületi kapcsolattal rendelkezik. A hasznosításra ajánlott terület a GYSEV Zrt. kezelésében lévő, használaton kívül álló iparvágány és a Baross utca között húzódik. Felszíne sík, burkolatlan, növényzettel borított. Az ingatlan közművekkel nem rendelkezik.

A terület szabadtéri tárolásra illetve gépkocsi parkoló céljára vehető igénybe.

Szerződési feltételek

A bérbevétel szándékát a GYSEV Zrt. felé benyújtandó ajánlatkérésben szükséges jelezni, a tervezett hasznosítás módjának és a bérlet időtartamának (határozott/határozatlan) megjelölésével. Az ajánlatkérés fogadását követően a GYSEV Zrt. bérbeadási ajánlatot ad. A bérleti díj mértéke és a bérleti szerződés alapvető feltételei az ajánlatban kerülnek meghatározásra. Szerződéskötést követően a birtokba adás feltétele 3 havi (bruttó) bérleti díjnak megfelelő összegű kaució megfizetése.

A 60 napon túli bérbeadáshoz a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. – mint a tulajdonosi jogokat gyakorló szervezet – hozzájárulása szükséges.

Bővebb információ és ajánlatkérés

Bérletre irányuló ajánlatkérés benyújtható a közzétételtől számított 30 napon belül, az alábbi címre:

GYSEV Zrt. Pályavasúti üzletág

Ingatlangazdálkodás

  • 9400 Sopron, Mátyás király u.19.
  • kovacsb [at] gysev [dot] hu
  • +36 99/577-527

Közzétéve: 2018.12.18.

Kapcsolódó dokumentumok: