Hasznosítható terület

A bérbeadásra kínált területet magában foglaló ingatlan a GYSEV Zrt. tulajdonában áll.

Az ingatlan a Csornai vasútállomás nyugati oldalán helyezkedik el. Besorolása „kivett, vasútállomás”. Az ingatlanból hasznosításra ajánlott terület 2 000 m2.

Az ingatlan az Aradi utcáról nyílóan közvetlen közterületi kapcsolattal rendelkezik. A hasznosításra ajánlott terület a GYSEV Zrt. üzemeltetésében álló 1/A. vágány és XIII. iparvágány között húzódik. Felszíne sík, teherbíró szilárd burkolattal ellátott. A terület elektromos energia csatlakozási lehetőséggel és térvilágítással rendelkezik. A területen egy hitelesített, 30 t méréshatárú hídmérleg található. (Ezek igénybevétele a megkötendő bérleti szerződésben kerül szabályozásra.)

A terület szabadtéri tárolásra vehető igénybe.

Szerződési feltételek

Helyszínrajz

A bérbevétel szándékát a GYSEV Zrt. felé benyújtandó ajánlatkérésben szükséges jelezni, a tervezett hasznosítás módjának és a bérlet időtartamának (határozott/határozatlan) megjelölésével. Az ajánlatkérés fogadását követően a GYSEV Zrt. bérbeadási ajánlatot ad. A bérleti díj mértéke és a bérleti szerződés alapvető feltételei az ajánlatban kerülnek meghatározásra. Szerződéskötést követően a birtokba adás feltétele 3 havi (bruttó) bérleti díjnak megfelelő összegű kaució megfizetése.

Bővebb információ és ajánlatkérés

Bérletre irányuló ajánlatkérés benyújtható az alábbi címre:

GYSEV Zrt. Pályavasúti üzletág

Ingatlangazdálkodás

  • 9400 Sopron, Mátyás király u.19.
  • kovacsb [at] gysev [dot] hu
  • +36 99/577-527

Közzétéve: 2019.08.29.