Kiadó ingatlanok
KIADÓ INGATLANOK
Csorna állomás, rakodó terület

Csorna állomás, rakodó terület

Szilárd burkolatú terület

Csorna, Aradi utca 1. - Vasútállomás

csorna_rakodo.jpg

Hasznosítható terület:

A bérbeadásra kínált területet magában foglaló ingatlan a GYSEV Zrt. tulajdonában áll.

Az ingatlan a Csornai vasútállomás nyugati oldalán helyezkedik el. Besorolása „kivett, vasútállomás”. Az ingatlanból hasznosításra ajánlott terület 2 000 m2.

Az ingatlan az Aradi utcáról nyílóan közvetlen közterületi kapcsolattal rendelkezik. A hasznosításra ajánlott terület a GYSEV Zrt. üzemeltetésében álló 1/A. vágány és XIII. iparvágány között húzódik. Felszíne sík, teherbíró szilárd burkolattal ellátott. A terület elektromos energia csatlakozási lehetőséggel és térvilágítással rendelkezik. A területen egy hitelesített, 30 t méréshatárú hídmérleg található. (Ezek igénybevétele a megkötendő bérleti szerződésben kerül szabályozásra.)

A terület szabadtéri tárolásra vehető igénybe.
Szerződési feltételek:

A bérbevétel szándékát a GYSEV Zrt. felé benyújtandó ajánlatkérésben szükséges jelezni, a tervezett hasznosítás módjának és a bérlet időtartamának (határozott/határozatlan) megjelölésével. Az ajánlatkérés fogadását követően a GYSEV Zrt. bérbeadási ajánlatot ad. A bérleti díj mértéke és a bérleti szerződés alapvető feltételei az ajánlatban kerülnek meghatározásra. Szerződéskötést követően a birtokba adás feltétele 3 havi (bruttó) bérleti díjnak megfelelő összegű kaució megfizetése.
 

helyszinrajz_rakodo.png
Helyszínrajz

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Bérletre irányuló ajánlatkérés benyújtható a közzétételtől számított 30 napon belül, az alábbi címre:

GYSEV Zrt. Pályavasút Üzletág

Ingatlangazdálkodás

9400 Sopron, Mátyás király u.19.

Információ kérhető:

kovacsb [kukac] gysev.hu

+36 99/577-527

Közzétéve: 2019.08.29.