A Budapest-Keleti pályaudvar karbantartás munkálatok miatt május 13-tól 26-ig zárva

Érvényes: 
2019. május 13. hétfő2019. május 26. vasárnap

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy karbantartás miatt május 13-tól 26-ig zárva tart a Budapest-Keleti pályaudvar, emiatt a soproni, illetve a szombathelyi InterCity vonatoknak a végállomása módosul. A SAVARIA InterCity vonat Budapest-Keleti helyett Kelenföld állomásig közlekedik az összes többi InterCity vonatnak Budapest-Déli pályaudvar lesz az indító- és a végállomása.

A Budapest-Keleti lezárása idején a vasúttársaság Kelenföld állomáson mobilpénztár-autóval, valamint 3:30 - 0:30 között meghosszabbított pénztár nyitvatartással biztosítja a belföldi és nemzetközi menetjegyváltás lehetőségét.

A Déli pályaudvaron az egyidőben dolgozó pénztárosok számát növeli a MÁV-START, a jelenlegi pénztár nyitvatartás ideje alatt.

A felújítás idejére Keleti pályaudvaron az utascsarnok és a belföldi pénztárak előtti terület is lezárásra kerül. Az utasok kiszolgálását a jelenlegi, Thököly út felől megközelíthető nemzetközi pénztárak területén tervezi a MÁV-START, ahol 4 belföldi és 4 nemzetközi pénztárablak, illetve 1 ügyfélszolgálati munkahely lesz, melyek 5:25 - 19:40 között tartanak nyitva, de várhatóan egy nap áramszünet miatt zárva tartanak. A pályaudvar zárva tartása idején, a pályaudvaron jegyértékesítő automata nem fog üzemelni – az online vásárolt menetjegyek egy automatán átvehetők, melynek megközelítése a Thököly út felől lehetséges.

A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linkeken érhetők el.

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/keleti

Érintett vasútvonalak: 
Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: