Belföldi utazások szekciófejléc
Belföldi utazások
Kedvezmények

Turisztikai kedvezmények

A 2020. évi CIX. törvényben foglaltak értelmében az alábbi két kedvezmény átmenetileg nem vehető igénybe:

Kedvezmény a bükfürdői Kristálytoronyba látogatóknak

33%

Kedvezményes menetjegy

Visszaútban a Kristálytoronyban kapott belépő felmutatásával érvényes

 Kedvezményes jeggyel a váltás napján lehet utazni, és aznap be is kell fejezni az utazást

Kedvezmény a Szentgotthárdi Gyógyfürdőbe látogatóknak  33% Kedvezményes menetjegy   Visszaútban a fürdőben kapott belépő felmutatásával érvényes  Kedvezményes jeggyel a váltás napján lehet utazni, és aznap be is kell fejezni az utazást

 

Fertő-táj világörökség – vonatozzon a Fertő tó keleti partjára, és váltsa vonatjegyét kedvezményekre!

Falu a faluban, a mönchhof-i falumúzeumban

Az élet, mint egykoron, egy igazi, mesébe illő falucskában elevenedik meg. Legyen részese Ön is egy valóságos időutazásnak a Haubenwallner család egykori szőlőskertjében kialakított, varázslatos szabadtéri múzeumban. A 2018-as év kiállítási díjával büszkélkedő skanzen izgalmas betekintést nyújt az egykori iskolába, vendégházakba, a moziba, a hivatalba, a postára, a tűzoltóság épületébe, a templomba és különféle kézműves műhelyekbe. Ismerje meg a régi idők pannon kultúráját, valamint az itt élők mindennapjait.

Utazzon vonattal Mönchhof-ba, a vasútállomástól néhány perc sétával könnyedén eléri a népszerű falumúzeumot, ahol a belépőjegy árából 10 % kedvezményt kínálnak a vonattal érkező látogatóknak!

Csoportok számára előzetes bejelentkezés szükséges, magyar nyelvű tárlatvezetés előzetesen kérhető.

Dorfmuseum Mönchof, 7123 Mönchof, Bahngasse 62., www.dorfmuseum.at  

 

Világhírű pezsgés, a gols-i Szigeti pezsgőpincészetnél

A magyar vonatkozású, Péter Szigeti 1991 óta előállított ital-remekművei a világ szinte minden pontján méltán ékesítik az üzletek polcait, a Távol-Kelettől egészen Skandináviáig és Amerikáig. A családi pincészet különlegessége, hogy a legkorszerűbb technológiát alkalmazva, a környéken termesztett, kézzel szüretelt, válogatott szőlőfajtákból állítja elő a széles termékpalettát, szem előtt tartva a minőséget és a magyarságot. Pezsgés, kulturális háttér, nemzetközi kitekintés és végtelen odaadás, szerelem mindaz, ami a pezsgőkészítés pillanatait kísérik, Gols-ban!

A pezsgőmesterek magyar nyelvű szakmai ismertetővel, 3 féle pezsgőkóstolóval, valamint 10 % kedvezménnyel fogadják a vonattal érkező, kóstolni vágyó vendégeiket, a vasútállomás szomszédságában!

Sektkellerei Szigeti Gmbh, 7122 Gols, Sportplatzgasse 2a., www.szigeti.at

A pezsgőkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges, a program magyar nyelven biztosított.