Szakmák éjszakája

Időpont: 
2018. április 13. péntek - 18:00

A Nemzetgazdasági Minisztérium fenntartásában működő szakképzési centrumok a minisztérium szakmai támogatása mellett „Szakmák Éjszakája” elnevezésű országos pályaorientációs rendezvényt szerveznek.

A program 2018. április 13-án 18.00 – 22.00 óra között kerül megrendezésre, országszerte mintegy 128 települést érintően.

A „Szakmák Éjszakája” rendezvényre utazók részére a GYSEV Zrt. és a MÁV-START Zrt. 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, a felsorolt vasútállomásokra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsi osztályon vehető igénybe. Az 1. kocsi osztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban a rendezvény első napján, azaz 2018. április 13-án 0.00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2018. április 14-én 24.00 óráig kell befejezni.

A 100 km vagy annál kisebb távolságra váltott alkalmi menettérti jegyek esetében a visszautazás a menetjegy érvényességének első napját követő harmadik nap 24.00 óráig lehetséges.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén az intézmény hivatalos bélyegzőjével lebélyegzik, vagy a programban részt vevő intézmény által kiadott részvételi igazolás jegyellenőrzéskor bemutatásra kerül.

Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: