Herényi Virágút 2018. április 28-29.

Herényi Virágút
Időpont: 
2018. április 28. szombat2018. április 29. vasárnap

Herényi Virágút 2018. Virág- és dísznövénykertészeti kiállítás- és vásár

A hagyományteremtőnek számító esemény 2018. április 28-29-én immár 16. alkalommal invitálja a látogatókat a helyszínre.

A GYSEV Zrt. a rendezvényre utazók részére 33%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely GYSEV belföldi állomásról Szombathely állomásra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsisztályon vehető igénybe. 1 kocsiosztály igénybevételse esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti  díját meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínen történő lebélyegzés után érvényes. A bélygeztetést a rendezvény útvonalán található Herényiek Háza információs pavilonban lehet kérni. Pontos helyszín: Bertalanffy utca és Németh László utca kereszteződése.

A pavilon várható nyitva tartása:

szombat: 9:00-18:00

vasárnap: 8:00-18:00

A Herényi Kulturális és Sportegyesület szimbolikus nagy rendezvényévé vált Herényi Virágút, - amely 2012-ben elnyerte a Nyugat-Dunántúl Kiemelt Kulturális és Örökségturisztikai Rendezvénye címet – kb. 1 km hosszú útvonalon – több mint 15 főként helyi herényi és kámoni virág-és dísznövény kertészet kiállítása-és vására Szombathely herényi városrészében.

A rendezvény különlegessége, hogy a kiállító és portékáit kínáló virág-és dísznövény kertészek és vállalkozások egy összefüggő útvonalon, illetve közvetlen közelében laknak, vagy a telephelyük van itt, tehát mindenképpen kötődnek ehhez a területhez.

Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: