Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt.

A kosár üres

Current Style: Szabványos

Május 26-án Balatonszentgyörgy – Keszthely állomások között, június 4-én, június 10-től  június 11-ig, Keszthely – Vonyarcvashegy állomások között, valamint Ukk állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt a Balatonszentgyörgy – Ukk vasútvonalon az alábbi módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, illetve Balatonszentgyörgy – Keszthely/Vonyarcvashegy állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

Érvényes:
2017.05.26.2017.06.04.2017.06.10.2017.06.11.

Június 07-től (szerda) június 15-ig (csütörtök) Szombathely - Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt az InterCity vonatok helyett Szombathely - Csorna állomások között, a személyvonatok helyett Porpác – Csorna állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A Szombathely – Szentgotthárd vasútvonalon az IC 919, IC 916, IC 317, IC 318 sz. vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, a vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linkeken érhetők el.

Érvényes:
2017.06.07. (10:00)2017.06.15. (18:00)

Május 22-től (hétfő) május 31-ig (szerda) Győr– Celldömölk vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen feltüntetett vonatok menetrendje módosul, illetve Pápa – Celldömölk állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek. A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linkeken érhetők el.

Érvényes:
2017.05.22.2017.05.31.

Május 18-tól (csütörtök) május 31-ig (szerda) Pinnye állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt a vágányzári hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Vágányzár idején a 9917, 9924, 9936, 9918 sz. személyvonatok Pinnye állomáson nem állnak meg! Az érintett vonatoknál, Pinnye állomásról ill. Pinnye állomásra utazó utasainknak átszállási lehetőséggel összekötő vonatpótló autóbusz járatot biztosítunk Fertőszentmiklós állomáson a vágányzári hirdetményben feltüntettet menetrend szerint. A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linkeken érhetők el.

Érvényes:
2017.05.18.2017.05.31.

Május 17-től (szerda) június 01-ig (csütörtök) Budapest-Keleti – Kelenföld állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a vágányzári hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Felhívjuk tisztelt utasaink figyelmét, hogy május 17-tól, valamint június 01-ig a Sopron, Szombathely, Szentgotthárd, valamint Graz Hbf. állomásokról közlekedő InterCity vonatok Budapest-Keleti pályaudvar helyett Budapest-Déli pályaudvarig közlekednek, valamint a Sopron, Szombathely, Szentgotthárd, valamint Graz Hbf. állomásokra közlekedő InterCity vonatok Budapest-Déli pályaudvarról indulnak. A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

Érvényes:
2017.05.17.2017.06.01.

április 13-tól (csütörtök) június 16-ig (péntek) Szántód-Kőröshegy – Balatonszentgyörgy állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest – Nagykanizsa vasútvonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. Szántód-Kőröshegy – Fonyód – Balatonszentgyörgy - Keszthely vonalszakaszon a vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek a vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

Érvényes:
2017.04.28.2017.06.16.

2016. december 11-től 2017. június 16-ig, Kaposvár – Fonyód vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt Kaposvár – Fonyód állomások között, vonatpótló autóbuszok közlekednek a vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

Érvényes:
2015.12.11.2017.06.16.
A MÁV és az ÖBB területén érvényes vágányzárakról teljes körű információ a www.mavcsoport.hu, valamint a www.oebb.at honlapon érhető el.

Aktuális hírek

hírarchívum

vectron_avato1.jpg

Megérkezett az első két Siemens Vectron villamos mozdony a GYSEV Zrt.-hez. A vasúttársaság márciusban jelentette be, hogy 9 darab új vontató járművet rendel a Siemenstől. A tervek szerint a gyártó még az idei évben leszállítja az összes, megrendelt Vectron-t. A járművek a hazai személyszállításban és a nemzetközi árufuvarozásban teljesítenek majd szolgálatot.
 

Gyerekek figyelmét is felhívták a szakemberek a vasúti átjárók veszélyeire

A GYSEV Zrt. az idei évben is csatlakozott a „Közlekedés Kultúra Napja” 2017-es programsorozatához. A vasúttársaság munkatársai a soproni Bastányi-úti vasúti átjárónál szórólapokkal, kérdőívekkel és egy speciális bemutatóval hívták fel a figyelmet a vasúti közlekedés biztonságára, ill. arra, hogy minden esetben megfelelő figyelemmel kell közlekedni a vasúti átjárókban.
 

A GYSEV Zrt. megújult honlapja

 
Az elmúlt időszakban végbemenő jelentős fejlesztési háttérmunkák és a tesztelési időszak lezárása után, 2017 májusától immár mindenki számára elérhető a megjelenésében merőben más, új struktúrájú és a leggyakrabban keresett információkat a korábbinál jobban kiemelő webes felület.

Cargo mozdony

A Siemens nyerte a GYSEV Zrt. mozdonyvásárlásra kiírt tenderét. A keretmegállapodás értelmében kilenc Vectron mozdonyt rendelt a GYSEV, amelyek közül az elsőt várhatóan már idén nyáron használatba veheti a vasúttársaság. A mozdonyok megfelelnek a határokon átnyúló vasúti közlekedés követelményeinek, így a vasúttársaság a hazai személyszállítás mellett a nemzetközi árufuvarozásban vetheti be a Vectronokat.

RFC11

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2016 márciusában négy ország – Magyarország mellett Lengyelország, Szlovákia és Szlovénia – nevében nyújtott be szándéknyilatkozatot az Európai Bizottsághoz egy új árufuvarozási folyosó, az Amber létrehozásáról. A vasúti folyosó fontos magyarországi ipari központokat és intermodális terminálokat kapcsol össze Közép-Európa tengeri kapujával, Koper kikötővárossal. A szlovén, szlovák és lengyel régiókon túl összeköttetést biztosít a szerb határhoz is.

Cégcsoport:

<-
->
Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: