Augusztus 28-tól (hétfő) augusztus 30-ig (szerda) Székesfehérvár – Veszprém vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt a vágányzári hirdetményekben feltüntetett vonatok menetrendje módosul, illetve Várpalota – Veszprém állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek. A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linkeken érhetők el.

Érvényes:
2017.08.28.2017.08.30.

Augusztus 12-től (szombat) augusztus 13-ig (vasárnap) és augusztus 15-én (kedd) Wulkaprodersdorf - Ebenfurth állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Augusztus 14-én (hétfő) és augusztus 19-től (szombat) augusztus 20-ig (vasárnap) Wulkaprodersdorf - Müllendorf állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek, a vágányzárak részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linkeken érhetők el.

Érvényes:
2017.08.12.2017.08.13.2017.08.14.2017.08.15.2017.08.19.2017.08.20.

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2017.08.26-án a Sopron - Szombathely - Szentgotthárd vasútvonalakon az alábbi személyvonatokon a kerékpárszállítás korlátozott, valamint kerekesszék szállítása nem biztosított:

  • 9134 sz. személyvonat, Szombathely indul 13:36 – Szentgotthárd érkezik 14:24
  • 9164 sz. személyvonat, Sopron indul 12:08 – Szombathely érkezik 13:00
  • 9173 sz. személyvonat, Szentgotthárd indul 15:35 – Szombathely érkezik 16:23 - Szombathely indul 16:35 – Sopron érkezik 17:28

Az okozott kényelmetlenségért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!

Érvényes:
2017.08.26.
A MÁV és az ÖBB területén érvényes vágányzárakról teljes körű információ a www.mavcsoport.hu, valamint a www.oebb.at honlapon érhető el.

Aktuális hírek

hírarchívum

Kedves Utasaink!
Valamennyi vonalunkon helyreállt a közlekedés, a vihar okozta károkat munkatársaink elhárították.
Tanúsított türelmüket ezúton is szeretnénk megköszönni mindannyiuknak.
GYSEV Zrt.

Tisztelt Utasaink!
Ismét közlekednek a GYSEV Zrt. belföldi vonalhálózatán a vonatok, Fertőszentmiklósról Pomogy felé is megindult a vonatközlekedés, de kisebb késésekre még számítani lehet. 
 Nem közlekednek vonatok:
-  Sopronból Wulkaprodersdorf felé, így Sopronból Wiener Neustadt-on keresztül van lehetőség eljutni Ebenfurth, Wien felé
 A kellemetlenségekért, a helyreállítási munkálatok befejezéséig, szíves megértésüket kérjük, és előre is köszönjük.
GYSEV Zrt.

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy
Sopron és Kapuvár (8. sz. vonal), valamint
Szombathely és Szentgotthárd (21. sz. vonal)
között újra közlekednek a vonatok, de késések továbbra is előfordulhatnak.
Szíves türelmüket továbbra is kérjük, és köszönjük.
GYSEV Zrt.

Tisztelt Utasaink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017.08.26-án a Sopronban tartandó SZOMBATHELYI SWIETELSKY HALADÁS PUSKÁS AKADÉMIA FC labdarúgó mérkőzés után, Sopron – Szombathely viszonylatban különvonat közlekedik az alábbi menetrend szerint!
 
                                                                         Menetrend:

Sopron

ind.

Tisztelt Utasaink!
A 2017.08.10-11. éjszakai rendkívüli időjárási körülmények okozta károk miatt a GYSEV. Zrt. több vasútvonalán pénteken napközben is menetrendi módosulásokra, késésekre kell számítani.

Tisztelt Utasaink!

A 2017. szeptember havi helyközi dolgozó- és tanulóbérletek 2017. augusztus 28-án 0:00 órától 2017. október 5-én 23:59 óráig érvényesek.
Kellemes utazást kívánunk!

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Lendvay Péter, a GYSEV Zrt. személyszállítási üzletág vezetője hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 65. évében, szerda éjszaka elhunyt.
Lendvay Péter temetése augusztus 8-án, kedden 13 órakor lesz a soproni Szent Mihály Temetőben. Az elhunytért gyászmise a Szent Domonkos Templomban lesz, kedden 12 órakor.
Lendvay Pétert a GYSEV Zrt. saját halottjának tekinti .

Az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. augusztus 1. (kedd) 00:00 órától egyelőre augusztus 4. (péntek) 24:00 óráig (hosszabbítás lehetséges) harmadfokú hőségriasztást adott ki az ország egész területére vonatkozóan. Ennek kapcsán a korábbi gyakorlat szerint megszokott, a hőséghez kapcsolódó intézkedések lépnek életbe..
Sopron és Szombathely állomáson 10:00 és 17:00 óra között a GYSEV Zrt. az utascsarnokban palackos ásványvizet biztosít Utasaink részére.

vectron_avato1.jpg

Megérkezett az első két Siemens Vectron villamos mozdony a GYSEV Zrt.-hez. A vasúttársaság márciusban jelentette be, hogy 9 darab új vontató járművet rendel a Siemenstől. A tervek szerint a gyártó még az idei évben leszállítja az összes, megrendelt Vectron-t. A járművek a hazai személyszállításban és a nemzetközi árufuvarozásban teljesítenek majd szolgálatot.

Gyerekek figyelmét is felhívták a szakemberek a vasúti átjárók veszélyeire

A GYSEV Zrt. az idei évben is csatlakozott a „Közlekedés Kultúra Napja” 2017-es programsorozatához. A vasúttársaság munkatársai a soproni Bastányi-úti vasúti átjárónál szórólapokkal, kérdőívekkel és egy speciális bemutatóval hívták fel a figyelmet a vasúti közlekedés biztonságára, ill. arra, hogy minden esetben megfelelő figyelemmel kell közlekedni a vasúti átjárókban.

A GYSEV Zrt. megújult honlapja


Az elmúlt időszakban végbemenő jelentős fejlesztési háttérmunkák és a tesztelési időszak lezárása után, 2017 májusától immár mindenki számára elérhető a megjelenésében merőben más, új struktúrájú és a leggyakrabban keresett információkat a korábbinál jobban kiemelő webes felület.

Cargo mozdony

A Siemens nyerte a GYSEV Zrt. mozdonyvásárlásra kiírt tenderét. A keretmegállapodás értelmében kilenc Vectron mozdonyt rendelt a GYSEV, amelyek közül az elsőt várhatóan már idén nyáron használatba veheti a vasúttársaság. A mozdonyok megfelelnek a határokon átnyúló vasúti közlekedés követelményeinek, így a vasúttársaság a hazai személyszállítás mellett a nemzetközi árufuvarozásban vetheti be a Vectronokat.

RFC11

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2016 márciusában négy ország – Magyarország mellett Lengyelország, Szlovákia és Szlovénia – nevében nyújtott be szándéknyilatkozatot az Európai Bizottsághoz egy új árufuvarozási folyosó, az Amber létrehozásáról. A vasúti folyosó fontos magyarországi ipari központokat és intermodális terminálokat kapcsol össze Közép-Európa tengeri kapujával, Koper kikötővárossal. A szlovén, szlovák és lengyel régiókon túl összeköttetést biztosít a szerb határhoz is.

Cégcsoport:

<-
->
Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: