Július 31-től (hétfő) augusztus 6-ig ÖBB vonalán lévő pályakarbantartási munkálatok miatt, Graz Hbf és Fehring állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Július 31-től augusztus 5-ig a Budapest-Keleti pályaudvarról menetrend szerint 18.10-kor induló IC 318 sz. Rába InterCity vonat csak Szentgotthárd állomásig közlekedik, Szentgotthárd állomáson a tovább utazó utasoknak az ÖBB által biztosított motorvonatba kell átszállni Fehring állomásig. Fehring és Graz Hbf állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

2017. augusztus 1-től augusztus 6-ig az IC 317 sz. Rába InterCity vonat helyett Graz Hbf és Fehring állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek. Fehring és Szentgotthárd állomások között az ÖBB által biztosított szerelvény közlekedik, amelyről Szentgotthárd állomáson az IC 317 sz. Rába InterCity vonat eredeti szerelvényébe kell átszállni, a vonat menetrend szerint 11.49-kor érkezik Budapest-Keleti pályaudvarra, a vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

Érvényes:
2017.07.31.2017.08.06.

Július 24-től (hétfő) augusztus 10-ig (csütörtök) pályakarbantartási munkák miatt Sopron – Deutschkreutz állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek, a vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

Érvényes:
2017.07.24.2017.08.10.

Július 24-től (hétfő) augusztus 13-ig (vasárnap) az IC 947, IC 945, IC 933, IC 931, IC 911 sz. vonatok módosított menetrend szerint közlekednek Győr állomás – Budapest-Keleti pályaudvar között, a vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

Érvényes:
2017.07.24.2017.08.13.
A MÁV és az ÖBB területén érvényes vágányzárakról teljes körű információ a www.mavcsoport.hu, valamint a www.oebb.at honlapon érhető el.

Aktuális hírek

hírarchívum

vectron_avato1.jpg

Megérkezett az első két Siemens Vectron villamos mozdony a GYSEV Zrt.-hez. A vasúttársaság márciusban jelentette be, hogy 9 darab új vontató járművet rendel a Siemenstől. A tervek szerint a gyártó még az idei évben leszállítja az összes, megrendelt Vectron-t. A járművek a hazai személyszállításban és a nemzetközi árufuvarozásban teljesítenek majd szolgálatot.

Gyerekek figyelmét is felhívták a szakemberek a vasúti átjárók veszélyeire

A GYSEV Zrt. az idei évben is csatlakozott a „Közlekedés Kultúra Napja” 2017-es programsorozatához. A vasúttársaság munkatársai a soproni Bastányi-úti vasúti átjárónál szórólapokkal, kérdőívekkel és egy speciális bemutatóval hívták fel a figyelmet a vasúti közlekedés biztonságára, ill. arra, hogy minden esetben megfelelő figyelemmel kell közlekedni a vasúti átjárókban.

A GYSEV Zrt. megújult honlapja


Az elmúlt időszakban végbemenő jelentős fejlesztési háttérmunkák és a tesztelési időszak lezárása után, 2017 májusától immár mindenki számára elérhető a megjelenésében merőben más, új struktúrájú és a leggyakrabban keresett információkat a korábbinál jobban kiemelő webes felület.

Cargo mozdony

A Siemens nyerte a GYSEV Zrt. mozdonyvásárlásra kiírt tenderét. A keretmegállapodás értelmében kilenc Vectron mozdonyt rendelt a GYSEV, amelyek közül az elsőt várhatóan már idén nyáron használatba veheti a vasúttársaság. A mozdonyok megfelelnek a határokon átnyúló vasúti közlekedés követelményeinek, így a vasúttársaság a hazai személyszállítás mellett a nemzetközi árufuvarozásban vetheti be a Vectronokat.

RFC11

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2016 márciusában négy ország – Magyarország mellett Lengyelország, Szlovákia és Szlovénia – nevében nyújtott be szándéknyilatkozatot az Európai Bizottsághoz egy új árufuvarozási folyosó, az Amber létrehozásáról. A vasúti folyosó fontos magyarországi ipari központokat és intermodális terminálokat kapcsol össze Közép-Európa tengeri kapujával, Koper kikötővárossal. A szlovén, szlovák és lengyel régiókon túl összeköttetést biztosít a szerb határhoz is.

Cégcsoport:

<-
->
Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: