Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt.

A kosár üres

Current Style: Szabványos

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a Sopron - Szombathely vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt a következő napokon és viszonylatokon vonatpótló autóbuszok közlekednek:

 • július 06-tól (péntek) július 07-ig (szombat) éjjelente Sopron – Lövő állomások között,
 • július 09-én (hétfő) éjjel Sopron – Bük állomások között,
 • július 10-én (kedd) éjjel Sopron – Szombathely állomások között,

A ágányzári hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy július 6-án és július 7-én a vonatpótló autóbuszok Lövő, vasútállomás előtt. július 9-én és július 10-én Lövő, Roto Elzett gyár ÉNYKK megállóhelyen állnak meg a vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

Érvényes:
2018.07.06.2018.07.07.2018.07.09.2018.07.10.

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a Győr – Sopron vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt, július 02-től (hétfő) július 03-ig (kedd) éjjelente a vágányzári hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek, a Sopronból 22:29 -kor és a Győrből 22:51-kor induló személyvonatok helyett Sopron - Csorna - Sopron viszonylatban vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A vágányzárak részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

Érvényes:
2018.07.02.2018.07.03.

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy Sopron - Ebenfurth vasútvonalon végzett karbantartási munkák miatt június 26-án (kedd) délelőtt Wulkaprodersdorf – Sopron – Wulkaprodersdorf viszonylatokban vonatpótló autóbuszok közlekednek melyek Baumgarten és Draßburg megállóhelyeket nem érintik.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a Wien Hauptbahnhof irányából Sopronba utazóknak Wulkaprodersdorf állomáson vonatpótló autóbuszra át kell szállni a vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

Érvényes:
2018.06.26.

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a Szombathely - Zalaszentiván vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt június 25-től (hétfő) július 04-ig (szerda) a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

Szombathely - Zalaszentiván állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a vágányzári hirdetményben megjelölt menetrend szerint.

Egyes vonatoknál Szombathely - Vasvár – Szombathely viszonylatban gyorsított vonatpótló autóbuszok közlekednek, melyek csak Püspökmolnári vasútállomáson állnak meg!

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a kombinált viszonylaton az átszállási lehetőségek több esetben a Szombathely – Püspökmolnári – Vasvár viszonylatban közlekedő vonatpótló gyorsjáratokra/-ról biztosítottak!

Püspökmolnári állomáson vonatpótló autóbuszról át kell szállni helyközi autóbuszra!

A Zalaszentlőrincre ill. Zalaszentlőrincről utazó utasainknak átszállási lehetőséggel összekötő járatot biztosítunk Zalaszentiván állomáson a vágányzári hirdetményben kék alapon megjelölt menetrend szerint, a vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linkeken érhetők el.

Érvényes:
2018.06.25.2018.07.04.

Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy június 18-tól augusztus 31-ig Veszprém – Ajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Székesfehérvár – Szombathely és a Győr – Celldömölk vasútvonalakon a vágányzári hirdetményekben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Veszprém – Ajka állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linkeken érhetők el.

Érvényes:
2018.06.18.2018.08.31.

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a Fertőszentmiklós - Pamhagen - (Neusiedl am See) - Wien Hbf vasútvonalon végzett karbantartási munkák miatt június 11-én (hétfő) 08:00 órától június 25-én (hétfő) 08:00 óráig Fertőszentmiklós - Pamhagen állomások között, valamint június 11-től (hétfő) június 24-ig (vasárnap) Pamhagen – Bad-Neusiedl am See állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy az autóbuszok Fertőszéplak-Fertőd vasúti megállóhely helyett Fertőd, Gránátosház ÉNYKK megállóhelyen állnak meg. A  Fertőszentmiklós és Bad-Neusiedl am See állomásokról közlekedő autóbuszok  csak Pamhagen állomásig közlekednek, a tovább utazó utasainknak Pamhagen állomáson egy másik vonatpótló autóbuszra kell átszállni a vágányzárak részleteiről bővebb tájékoztatás linken érhető el.

Érvényes:
2018.06.11. (08:00)2018.06.25. (08:00)

Felhívjuk Tisztelt Utasain figyelmét, hogy a 2017-2018. évi alapmentrend 2 sz. módosítása miatt  2018. 06. 16-tól a következő menetrendi változások lépnek életbe.

Győr - Sopron vasútvonalon:

 • Fertőboz állomáson a 9914, 9916 és a 9937 sz. vonatok 2018. 08. 26-ig nem állnak meg.

Sopron - Szombathely - Szentgotthárd vasútvonalakon:

 • 9151 sz. vonat naponta közlekedik Szentgotthárd-Szombathely-Sopron viszonylatban, Szombathelytől módosított menetrend szerint;
 • 19151 sz. Szentgotthárd – Szombathely  állomások között C napokon közlekedő vonat  nem közlekedik;
 • 9158 sz. vonat menetrendje módosul Acsád -  Szombathely állomások között;
 • 19175 sz. Szombathely – Sopron állomások között C napokon közlekedő vonat nem közlekedik;

Kellemes Utazást Kívánunk!

  Érvényes:
  2018.06.16.2018.08.26.
  A MÁV és az ÖBB területén érvényes vágányzárakról teljes körű információ a www.mavcsoport.hu, valamint a www.oebb.at honlapon érhető el.

  Aktuális hírek

  hírarchívum

  RFC7_térkép

  A német vasúti pályahálózat-működtető DB Netz AG 2018 júniusában csatlakozik a Kelet/kelet-mediterrán európai vasúti árufuvarozási folyosóhoz (RFC7). A bővülés eredményeképp a folyosó az Égei- és a Fekete-tengertől egészen az északi-tengeri, illetve balti-tengeri német kikötővárosokig – Bremerhaven, Wilhelmshaven, Hamburg és Rostock – húzódik majd. A 2019-es menetrendi évben az RFC7 kapacitástartalék formájában biztosít majd összehangolt menetvonalakat Németország területén, míg egy évvel később foglalhatók lesznek előre megrendelt, ún. katalógusmenetvonalak is.

  2018. március 28-án szerdán 19.00 és éjfél közötti idősávban a www2.gysev.hu honlapon hosszabb-rövidebb időre részleges leállásokra lehet számítani karbantartás miatt. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a leállások a lehető legrövidebb időt vegyék igénybe. A kellemetlenségekért előre is elnézést kérünk.
  Megértésüket köszönjük!

  December 10-től ismét megindul a személyvonati közlekedés Rajka és Pozsony között. Az üzemeltető GYSEV Zrt. hétfőtől szombatig öt, vasárnaponként négy vonatpárt közlekedtet, melyek többsége a Hegyeshalom – Rajka – Pozsony Ligetfalu (Bratislava-Petržalka) vonalon jár majd. Ezzel 2009 után lesz ismét rendszeres közvetlen személyvonati összeköttetés a szigetközi települések és a szlovák főváros között.

  FLIRT 3 átadó

  Bemutatták a GYSEV Zrt. új generációs FLIRT motorvonat-flottájának első járművét Szombathelyen. Az új, jelentős részben hazai gyártású Stadler villamos motorvonatok a hatósági engedélyeztetési eljárás után, várhatóan jövő év közepétől állhatnak forgalomba a vasúttársaság vonalhálózatán. A mostani beszerzésnek köszönhetően összesen 20 darab FLIRT motorvonat lesz a GYSEV tulajdonában, a korszerű járművekkel a vasúttársaság a teljes, regionális személyforgalmát kiszolgálja.

  Felhívjuk Tisztelt Utasaink szíves figyelmét arra, hogy a 85/2007. (IV. 25.) Korm. rendeletben meghatározott, tanulói, hallgatói jogviszony jogcímén igénybe vehető közforgalmú személyszállítási utazási kedvezmények kizárólag érvényes diákigazolvánnyal vagy a 362/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) szerinti igazolással vehetők igénybe.

  Bécsújhely-Sopron 170 éves jubileum

  Idén augusztusban 170 éve, 1847 augusztusában indult meg a vonatforgalom a Sopron – Bécsújhely (Wiener Neustadt) vasútvonalon. A jubileum alkalmából közös ünnepséget szervezett a soproni vasútállomáson a GYSEV Zrt., Sopron Megyei Jogú Város önkormányzata, a Soproni Városszépítő Egyesület, a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Corvinus Magyar-Osztrák Baráti Kör.

  Cégcsoport:

  <-
  ->
  Webáruházunkban elfogadott bankkártyatípusok: