Frissítve: 2016. július 25. (19:17)

GYSEV - Raaberbahn - FHÉV vonalakon:    

  • május 17. (kedd) reggeltől augusztus 15. (hétfő) estig a Szombathely Zalaszentiván vasútvonalon közlekedő személyvonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek, a Szombathely-Zalaszentiván vasútvonal hirdetménye elérhető itta Szombathely-Zalaszentiván között június 18-tól auagusztus 15-ig érvényes vágányzári hirdetmény itt érhető el. A Sopron-Szombathely vasútvonal hirdetménye elérhető itt, a Sopron - Szombathely vasútvonalon közlekedő 9158 sz. személyvonat módosított menetrendje, mely június 20-tól augusztus 12-ig érvényes itt érhető el. Július 22-én 07:00-tól július 28-án 19:00-ig a vonatpótló autóbuszok Egervár vasútállomás helyett Egervár Kastélynál állnak meg. Az erről készült hirdetmény itt található. (közzétéve: július 15.)                                                                  
  • július 25-től (hétfő) július 31-ig (vasárnap) Győr – Csorna állomások között a vágányzári hirdetményben szereplő vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek, az erről készült hirdetmény elérhető itt. A vágányzár ideje alatt a Szombathely – Budapest Keleti pu. között közlekedő InterCity vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek Csorna – Győr állomások között, az erről készült hirdetmény elérhető itt. A vágányzár ideje alatt a Szombathely - Szentgotthárd vasútvonalon a vágányzári hirdetményben szereplő vonatok menetrendje módosul, az erről készült hirdetmény elérhető itt. (közzétéve: július 12.)


A GYSEV területéről induló vonatokkal átszállás nélkül elérhető MÁV és ÖBB vonatokon:

  • július 11-től (hétfő) augusztus 27-ig (szombat) Graz és Gleisdorf állomások között a vágányzári hirdetményben szereplő vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek, az erről készült hirdetmény elérhető itt, az erről készült német nyelvű hirdetmények itt és itt érhetőek el. (közzétéve: június 27.)

  • augusztus 9-től (kedd) augusztus 19-ig (péntek) Dombóvár és Dombóvár elágazás között pályakarbantartási munkák miatt a 8900, 8902 és a 8904 sz. vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, az erről készült hirdetmény elérhető itt. (közzétéve: július 25.) 

ÁLLOMÁSI INFORMÁCIÓ                                                                                                   

  • július 18-tól (hétfő) augusztus 14-ig (hétfő) Vasvár állomáson a személypénztár szolgáltatásai szünetelnek, az erről készült tájékoztató elérhető itt.

Ha a menetrend változása miatt a vonat közlekedése megszűnik vagy szünetel, vagy a vonat korábban közlekedik, akkor a módosított menetrendet a változást megelőzően legalább 14 nappal, minden egyéb esetben a változást megelőzően legalább 7 nappal hirdetjük meg.

A MÁV és az ÖBB területén érvényes vágányzárakról teljes körű információ a www.mavcsoport.hu-n, valamint a www.oebb.at -n érhető el.

 

<< vissza