Frissítve: 2016. november 29. (15:16) 

  VÁGÁNYZÁRI INFORMÁCIÓ

GYSEV - Raaberbahn - FHÉV vonalakon:    

  • szeptember 12-től  december 10-ig a 9995, 9993, 9983, 9991, 9994, 9996, 9998 sz. vonatok csak Pamhagen állomásig közlekednek, tovább utazó utasainknak Pamhagen állomáson át kell szállni, az erről készült hirdetmény elérhető itt. (közzétéve: szeptember 09.)

A GYSEV területéről induló vonatokkal átszállás nélkül elérhető MÁV és ÖBB vonatokon:

-

ÁLLOMÁSI INFORMÁCIÓ   

-                                                                                               

Ha a menetrend változása miatt a vonat közlekedése megszűnik vagy szünetel, vagy a vonat korábban közlekedik, akkor a módosított menetrendet a változást megelőzően legalább 14 nappal, minden egyéb esetben a változást megelőzően legalább 7 nappal hirdetjük meg.

A MÁV és az ÖBB területén érvényes vágányzárakról teljes körű információ a www.mavcsoport.hu-n, valamint a www.oebb.at -n érhető el.

 

Szombathely Zalaszentiván vasútvonalon, a Szombathely állomás és Zalaszentiván állomás közötti vonalszakaszon és a vonalszakaszhoz tartozó vasútállomásokon megépített nagyvasúti villamos felsővezetéki rendszert,
2016. szeptember 29. napján (csütörtök) 06:00 órától 25000 Volttal feszültség alá helyezi.
A megadott időponttól a vonali és az állomási villamos felsővezetéki áramköröket, a táp és a megkerülő vezetékeket, az állomási kapcsoló berendezéseket, segédüzemi transzformátorokat, valamint a Szombathely és Zalaszentiván állomásokon létesített vonalbontó berendezéseket folyamatosan feszültség alatt állónak kell tekinteni.
A feszültség alatt álló villamos berendezések közvetlen, vagy bármely tárggyal való megérintése, illetve kettő méteren belüli megközelítése életveszélyes, ezért TILOS!


<< vissza