Frissítve: 2016. december 23. (22:40) 

VÁGÁNYZÁRI INFORMÁCIÓ

GYSEV - Raaberbahn - FHÉV vonalakon:    

- jelenleg nincs.

A GYSEV területéről induló vonatokkal átszállás nélkül elérhető MÁV és ÖBB vonatokon:

- jelenleg nincs.

ÁLLOMÁSI INFORMÁCIÓ   

- jelenleg nincs.

Ha a menetrend változása miatt a vonat közlekedése megszűnik vagy szünetel, vagy a vonat korábban közlekedik, akkor a módosított menetrendet a változást megelőzően legalább 14 nappal, minden egyéb esetben a változást megelőzően legalább 7 nappal hirdetjük meg.

A MÁV és az ÖBB területén érvényes vágányzárakról teljes körű információ a www.mavcsoport.hu-n, valamint a www.oebb.at -n érhető el.

Szombathely Zalaszentiván vasútvonalon, a Szombathely állomás és Zalaszentiván állomás közötti vonalszakaszon és a vonalszakaszhoz tartozó vasútállomásokon megépített nagyvasúti villamos felsővezetéki rendszert,
2016. szeptember 29. napján (csütörtök) 06:00 órától 25000 Volttal feszültség alá helyezi.
A megadott időponttól a vonali és az állomási villamos felsővezetéki áramköröket, a táp és a megkerülő vezetékeket, az állomási kapcsoló berendezéseket, segédüzemi transzformátorokat, valamint a Szombathely és Zalaszentiván állomásokon létesített vonalbontó berendezéseket folyamatosan feszültség alatt állónak kell tekinteni.
A feszültség alatt álló villamos berendezések közvetlen, vagy bármely tárggyal való megérintése, illetve kettő méteren belüli megközelítése életveszélyes, ezért TILOS!


<< vissza