Hallgatói havijegy Sopronból Ausztriába

A Sopronból Ausztria keleti része felé rendszeresen utazó, osztrák felsőoktatási intézményben tanuló hallgatók részére a VOR (Keleti Régió Közlekedési Szövetség) kedvezményes hallgatói havijegyeit (VOR-HochschülerInnen-Monatskarte) ajánljuk.

Az árak kiszámítása az útvonal hossza alapján történik.

Példaárak Sopronból (Érvényes: 2016. július 5-től)

Célállomás

Hallgatói havijegy ára (EUR)

Wiener Neustadt

63,00

Eisenstadt

63,00

Wien Hbf*

92,00


Felhasználási feltételek

A VOR hallgatói havijegy (VOR Hochschüler) naptári hónapra szól, az adott hónap 1-jén 0:00 órától a következő hónap 2-án 24:00 óráig, a rajta szereplő útvonalon korlátlan számú utazásra érvényes.

A VOR hallgatói havijegy 26 éves korig váltható. A havijegyhez érvényes, 26 év alattiak számára szóló osztrák vasúti kedvezménykártyára (ÖBB-VORTEILScard) van szükség.

A VOR hallgatói havijegy a Közlekedési Társulásban részes szolgáltatók – ÖBB, Raaberbahn, Wiener Lokalbahn – 2. kocsiosztályon érvényesek.

* A bécsi városi közlekedés igénybevételéhez érvényes bécsi diákbérlettel is rendelkezni kell. 

Értékesítési helyek

A VOR hallgatói havijegy kizárólag a soproni nemzetközi menetjegypénztárban kapható, annak nyitva tartási idejében. A jegyek elővételben is megválthatók.

A bécsi városi közlekedésről és annak viteldíjairól a közlekedési vállalat honlapján (http://www.wiener-linien.at) találhat bővebb információt, német és angol nyelven.

Ausztriai közoktatási intézményekben tanulók részére a kedvező árú Jugendticket, és a Top Jugendticket is igénybe vehető, ez azonban csak Ausztriában kapható. 

További részletes tájékoztatásért forduljon Nemzetközi Jegypénztárunkhoz a soproni személypályaudvaron, vagy látogasson el az osztrák szövetségi vasutak (http://www.oebb.at) vagy a VOR (http://www.vor.at) oldalára.


GYSEV Zrt. / Raaberbahn AG
H-9400 Sopron, Mátyás király utca 19.
Tel.: 99/577-156
gysev@gysev.hu • www.gysev.hu
www.facebook.com/GYSEV.ZRT

<< vissza