Rólunk írták

Több mint 2,6 milliárd forintos nyereséggel zárta a 2011-es évet a GYSEV Zrt., a társaság csoportszinten 2,624 milliárd forint adózás előtti eredményt ért el. A nyereség 60 százalékát a cargo vállalatok termelték meg. A nyereségből a társaság többek között a tavaly átvett vonalak villamosítását tervezi.


- Szolnokról Sopronba (IHO, 2012.04.12 11:52)
Csütörtök délelőtt aláírták a szerződést: 2014 első felében érkeznek a GYSEV-hez a legalább részben Szolnokon készülő Flirtök a Stadlertől.


A jövőben regionális szinten is együttműködik a Győr-Sopron-Ebenfurt Vasúttársaság és a katasztrófavédelem. A cél a vészhelyzetek megelőzése és gyors elhárítása.
 
 
Biztonsági ajtók, felújított belső tér, klíma, ingyenes wifi teszi kényelmesebbé és biztonságosabbá az utazást a GYSEV Schlieren típusú kocsijaival. A vasúttársaság saját erőforrásból modernizálta a használtan vásárolt kocsikat.
 

 
A fejlesztés 982,6 millió forintos, 85 százalékban uniós, a fennmaradó részben magyar kormányzati finanszírozásban valósul meg.
 

Hivatalosan is átadták szerdán az új körmendi autóbusz-állomást,  amely Vas megye első, úgynevezett intermodális közlekedési csomópontja, vagyis ahol teljesen összehangolják egymással az autóbuszos és a vasúti közlekedés rendjét és eszközeit...

 

- Újramatricázták a GYSEV Széchenyi mozdonyát (Kisalföld, 2012.02.14 10:39)

Az ausztriai Linzben és Sopronban is javították az elmúlt hónapokban a GYSEV Széchenyi-mozdonyát. A matricázott Taurust két baleset is érte 2010 év végén és 2011-ben, emiatt alvázát és forgóvázát is javítani kellett. A speciális munkálatokat a linzi mozdonyjavító műhelyben végezték el a tavalyi év második felében.

 

- A GYSEV aláírta új pályaműködtetési szerződését (Népszabadság, 2012.02.07 13:03)

A magyar állam és a GYSEV Zrt. aláírta a 2015-ig szóló pályaműködtetési szerződést - közölte kedden a vasúttársaság.
 
 
 
 
A nagy hideg miatt teljes hálózatán éjjel-nappal nyitva tartja az utasvárókat, várótermeket a Győr-Sopron-Ebenfurt Vasúttársaság - közölte az MTI-vel csütörtökön Rázó László szóvivő.
 
 
 
 
Speciális jég- és csúszásmentesítő anyagokkal, hóeltakarító eszközökkel és munkaidőn túli ügyeleti rendszerrel készül az extrém hideg időjárásra a GYSEV közölte a vasúttársaság szóvivője szerdán az MTI-vel.
 
 
 
 
A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. komplex biztosítására kiírt tárgyalásos közbeszerzést a Groupama Garancia, az Union, és a Generali-Providencia biztosítók, valamint a Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe nyerték nettó 91,6 millió forinttal - tájékoztatott az MTI.
 
 
 
 
1979-es amatőr filmfelvételek a GYSEV-ről: a Bmot15 a nicki Rábahídná, mozdonyparádé Sopronban, pillanatképek a nagycenki múzeumvasútról.
 
 
 
 
Együttműködési megállapodást kötött a GyőrSopronEbenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közölte a vasúttársaság csütörtökön.
 
 
 
 
Több 10 millió forintos kárt érte a GySEV és az ÖBB vasúttársaságokat, miután egy zömében budapesti, 20-25 év körüli fiatalokból álló csoport graffitikkel csúfított el több vasúti személykocsit.
 
 
 
 
Közel nyolc százalékkal több utast szállított tavaly a GYSEV, mint egy évvel korábban - közölte szerdán Rázó László, a cég szóvivője.
<< vissza