A GYSEV további szervezetei

A szervezeti egységek, a folyamatok és a tevékenységek gördülékeny mindennapi működéséhez még több elengedhetetlenül fontos szervezeti egység szükséges. Munkájuk nagyban hozzájárul szolgáltatásaink sikerességéhez. A klasszikus vasúti üzletágak mellett számos kiemelten fontos szervezet járul hozzá ahhoz, hogy céljainkat meg tudjuk valósítani.

 

Stratégiai műszaki fejlesztés (projektiroda)

A Projektiroda alapvető feladata egyrészt a hosszú távú infrastruktúra fejlesztési elképzelések, javaslatok, tervek, vagyis stratégiai koncepciók kidolgozása, másrészt a nagy pénzügyi erőforrás igényű infrastruktúra fejlesztési projektek beruházásainak előkészítése, megvalósítása, és lebonyolítása, vagyis az előbbiek valóra váltása. Ez a mindennapokban összetett és rendkívül változatos tevékenységét hordoz magában.

A Projektiroda felkutatja a lehetséges pályázati forrásokat és összehangolja a megvalósítani tervezett munkákkal. A cél a projektekre adható maximális – többnyire uniós – támogatást megszerezni, hogy megkezdődhessen az előkészítés.

A Projektiroda munkatársai a kivitelezési munka folyamatát a munkaterület átadással induló kezdetektől, a műszaki átadást követő használatba vétellel történő befejezésig koordinálják, azt rendszerességen személyesen felügyelik. Ez a tevékenység a műszaki előrehaladástól elválaszthatatlan pénzügyi tervezést, a tényleges felhasználások nyomon követését, valamint a támogatással történő elszámolást is jelenti.

 

Társasági Szolgáltatás

(Beszerzés és készletgazdálkodás, Ingatlangazdálkodás)

A szervezet feladata a vállalat működéséhez szükséges valamennyi általános és szakanyag beszerzése, a központi raktárak üzemeltetése, a folyamatos anyagellátás biztosítása, valamint a nem projektekhez tartozó közbeszerzési eljárások és versenytárgyalások lebonyolítása.

A Beszerzés és Készletgazdálkodás irányítja a GYSEV központi és helyi raktárainak készletgazdálkodását. Ez a szervezet üzemelteti többek között a vállalat Központi Ruharaktárát, ahol a jogosult munkavállalók az általuk megrendelt munkaruhákat átvehetik.

Ide tartozik a Gázolajkút is, ahol a GYSEV és a társvasutak dízelüzemű vontatójárműveinek és gépeinek kiszolgálását végezzük.

Munkatársaink az évi több ezer beérkező anyagigénylés feldolgozása és kielégítése mellett a vállalatnál képződő veszélyes hulladékok kezelését, hasznosítását, és a feleslegessé váló fenntartási anyagok értékesítését is végzik.

Az Ingatlangazdálkodás felelős a GYSEV tulajdonában lévő vagy működtetése alá rendelt ingatlanokért (pl: szolgálati lakások üzemeltetése), valamint a nyomda és a kertészet működéséért.

 

Vendéglátás (Hotel Sopron)

A GYSEV Zrt. szállodája, a Hotel Sopron igazi vendégszeretettel, egyedi programötletekkel és csodálatos, a város történelmi magjára néző kilátással várja vendégeit.

Légkondicionált, kényelmes, részben erkélyes, 2012-ben felújított szobákban térítésmentes Wi-Fi elérést és felhőtlen pihenést biztosítunk Vendégeinknek. Medencénk a legforróbb nyári napokon is kellemes felfrissülést nyújt, a gyerekeket Tündérkert Játszó, kerti játék-park, trambulin, Kinect, bababarát szolgáltatások és számos szervezett program várja. Ezenkívül asztalitenisz, darts, csocsó, salakos teniszpályák, wellness részleg, valamint kerékpáros szolgáltatások színesítik az itt töltött napokat.

A szálloda színvonalas, technikailag jól felszerelt konferenciatermekkel is rendelkezik, melyekhez széles körű rendezvényszolgáltatások is kapcsolódnak.

Hotel Sopron
H-9400 Sopron, Fövényverem utca 7.
Tel.: +36/99/512-261; Fax: +36/99/311-090
www.hotelsopron.huinfo@hotelsopron.hu

<< vissza