Alapítványaink

Dr. Hajdú Irén Alapítvány: az alapítvány tőkéjét örökül hagyó Dr. Hajdú Irén szándéka szerint, az általános és középiskolás, szorgalmas, jó tanulmányi eredményével arra legjobban érdemes és rászoruló, vasutas szülők gyermekeinek tanulmányi támogatását látja el. Minden évben, májusban pályázatot hirdetnek a GYSEV vasutas szülők gyermekeinek. A pályázók tanulmányi eredményét, családi körülményeit, rászorultságát mérlegelve egy összegű pénzbeli kifizetéssel biztosítanak anyagai támogatást.  

GYSEV Nyugdíjas Alapítvány: a GYSEV Zrt. támogatja, Feladati közé tartozik a nyugdíjba vonult munkatársak segítése pályázatok útján. Arról, hogy ki részesül a támogatásban és milyen mértékben, az alapítvány kuratóriuma dönt. Emellett részt vesz az évente ősszel megrendezett nyugdíjas kirándulás szervezésében.

Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút Gyermekvasutas Alapítvány: feladatuk a gyerekek bevonása a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút működtetésébe. Céljuk, hogy segítség a vasutas gyerekek felelősségérzetének, munkakultúrájának fejlesztését, és támogassák a vasutas szülők gyerekeinek önmegvalósítását, Széchenyi István emlékének ápolását. Emellett szabadidős foglalkozásokat, szakmai oktatásokat szerveznek.
<< vissza