Karrier

Kedves Érdeklődő, leendő Munkavállalónk!

Részvénytársaságunk a változások időszakát éli, ám céltudatosságával, elkötelezettségével, múltbeli értékeire építve próbál megfelelni a magas és gyorsan változó piaci követelményeknek. Munkavállalóink értékteremtő munkáját tőkének tekintve úgy alakítottuk stratégiánkat és szervezeti kultúránkat, hogy hosszú és rövid távú sikereink alapjának munkavállalóink tudását, képességeit, hozzáállását, fejlődési igényét tartjuk. Vállalatunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai számára széles körű szociális juttatásaival, hosszú távon vonzó és megtartó erejű kapcsolódást biztosítson. A GYSEV Zrt. működésében nagy hangsúlyt helyez az érdekképviseletekkel, képviseletekkel történő szoros és gyümölcsöző együttműködésre. Részletek (1)

Cégünk sikeres működését szervezeti kultúránk határozza meg, vagyis az a mód, ahogyan napi munkánkat végezzük, valamint azok az írott vagy elfogadott értékek, amelyek mentén együttműködünk a vállalati és egyéni céljaink elérése érdekében.

A munkavégzés kereteit meghatározó elemek a GYSEV Zrt-nél: Részletek (2)

A GYSEV Zrt juttatásai:

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését cégünk iránt és Ön is szívesen dolgozna a GYSEV Zrt-nél. Kérem, tekintse meg állásajánlatainkat!

Humán Erőforrás Szervezet
Tel.: +36/99/577-218

<< vissza